Tårttråden del 17
det kanske finns på borgebykryddgard.se
Ni som har fyrkantiga formar hur stora är formarna/hur många bitar/hur många ägg använder ni?
hur är det ni gör för att färga egen svart sp?
Min butik hade slut på svart marsipan och jag behöver den ikväll..
något med att göra chokladmmf? med hjälp av?
hm. säkert något som inte finns i min närmaste butik..
egensinnig
tack! kakao var det ja.
Men hm. Jag vet inte ens om jag har extra black, vet inte ens om jag har svart kvar alls. Men det kan man ju hoppas. Vet inte varför jag inte gjorde detta tidigare..
nån i sthlm som har 100 g svart sp över ikväll kanske?
är det lättare att färga marsipan tro? alltså marsipan från ica, på rulle..
jag ska göra en djurgårdstårta (återigen..) någon som har tips och idéer för att det ska bli lite "roligare"
riesen + lime funkar det?
riesen + marsankräm?
önskemål från kollegor, vet inte om jag törs dock
Hur mkt riesen till 3 dl grädde? behöver man mindre än exempelvis mjölkchoklad?