Inlägg från: marriz99 |Visa alla inlägg
  • marriz99

    Vinterbebisar i Umeå 09/10 - #4

    Tora 80 skrev 2010-02-02 11:02:56 följande:
    Hehe, min man har länge haft stenkoll på hur många dagar det är kvar till BF... Bara en mer än till OS! 
    hahahah..min sambo har sagt likadant. Han hoppas bebisen kommer på BF så att de sömnlösa nätterna kan kombineras med OS-hockeyn...hahaha..

    Dessutom såklart att de 10 pappadagar han har kommer kunna spenderas framför tv:n delvis...
    Lilla pyret BF 13 feb 2010
  • marriz99

    Hej!

    Vår lilla prinsessa har kommit till världen! Kl 22:43 igår kväll. Hon väger 3680 g och är 50 cm lång och helt underbar!!!

    Vi mår jättebra. Jag uppdaterar mer senare!


    Lilla pyret BF 13 feb 2010
  • marriz99
    VeganMaria skrev 2010-02-19 10:49:55 följande:
    Tora: Finns amningsnappar att tillgå på BB eller är det något man bör inhandla i förväg? Verkar som en bra nödlösning tycker jag. Intressant att höra att du ammade barnen så "länge", själv är jag åtm inställd på att amma i minst 9 månader. Har inte riktigt koll på fördelar och nackdelar med att amma kortare/längre. Började du jobba först efter 18 månader eller kunde du amma samtidigt som du jobbade på nåt vis? Jag är ju förstföderska och har ingen direkt koll... Grattis Linaenn! Lät som en låång förlossning dock, men nu är det ju över :) Förresten, nackdelen med EDA verkar vara att det blir lite väl "behagligt" så att värkarbetet stannar upp lite, stämmer det?
    De har amningsnappar på BB...jag fick en där och de erbjöd mig även köpa hos dem när jag åkte hem. De kostar 30 kr i kontanter.

    Jag använder nappen på ett bröst då jag fått å ont där och lilltjeje har svårt att greppa rätt.
    Lilla pyret BF 13 feb 2010
  • marriz99

    Hej!

    Det är verkligen helt underbart med en liten sötis hemma..njuter för fullt att vara en familj. Dock känns det som jag ammar 24/7.

    * Hur ofta ammade ni första veckorna och hur lång tid varje gång? Min lilla vill amma 1 ggr/timme dygnet runt och ligger där i  30 min varje gång.

    * Jag använderamningnapp för hon får inget bra tag om vårtan..tror ni det ar någon inverkan på hur mycket hon får i sig? Någon med erfarenheter av amningsnapp?

    * När började ni ge er spädis vanlig napp?

    Maria


    Li
  • marriz99
    Sussieluskan skrev 2010-03-14 11:03:04 följande:
    Hoppas ni har en trevlig helg alla och myser i det fin vädret. Vi har turen att vara bortbjudna på middag både i går och i dag. Med grillning i solen och "go-vänners" sällskap. På onsdag klockan 13.00 tänkte jag höra om ni var sugna på att komma hem till mig på hemma-fika. Syskon är mer än gärna välkomna. Var: Lodjursvägen 39 (På andra sidan vägen av Inter sport. Bakom de fula garagen finns parhus, vi bor i ett rött. ) När: Onsdag klockan 13.00 Hur: Alla tar sig i  i algom tid, jag bjuder på fika. Har man alleriger eller annan spec-kost så kan ni väl säga till så ska jag se vad jag kan göra   Vill ni ha mitt mobilnummer så att jag kan guida er hit om det skulle bli problem så kan ni skriva på min inbox. -------------------------------------------------- ---------- Thelma82 - Var oxå sugen på promenad, vilken dag funkar?
    Hur ser det ut med parkering his dig??
    Emmy 100212
  • marriz99
    Anna & Tove (lillaspindeln)
    Maria & Myra (Veganmaria)
    Anna & Stella (Skogsblomma)
    Erika & Nike (Knottet1)
    Josefin & Henry (Förtjust)
    Sofia & Astrid (lilla p...) kanske
    Emma & Klara (Thelma82)
    Tora & Gunnar
    Maria & Emmy

    Har du plats??
    Emmy 100212
  • marriz99

    Hej!

    Sussieuskan:

    Jag måste tyvärr avboka fikat idag. Jag fick tid på BVC efter en avbokning.
    Hoppas ni får trevligt!! Jag är med och fikar nästa gång.

    Himla bra initiativ av dig iaf!!!!


    Emmy 100212
Svar på tråden Vinterbebisar i Umeå 09/10 - #4