Inlägg från: SMARAGD |Visa alla inlägg
  • SMARAGD

    Phil & Ted syskonvagn del 17

    hej alles..

    Har kollat på länken där man kan finna svar, men såg inget svar på det jag undrar.

    Hur lång är vagnen när man har 2 säten respektive ett säte för äldre barn o en spädbarnsdel?
    Kastar in en till fråga:P Kan man efter spädbarnsdelen, byta till sittdel till det barnet?

    tackar smaragd

  • SMARAGD
    babyfia skrev 2010-04-06 20:36:53 följande:
    Orkar tyvärr inte mäta vagnen, men den blir lika lång när du har den oavsett om syskonsitsen är uppe eller nere. Och ja, bebisen sitter i syskonsitsen bakom sen när den är redo för det. Mycket smidigt! Här kan du se hur vagnen kan användas både som singelvagn och syskonvagn: s1.hubimg.com/u/90496_f520.jpg
    Tack.. =) Är detta delar man köper till ?

    Om du skulle få för dig att mäta vagnen så är det välkommet =) Vi har troligen sveriges minsta hiss;) Nu skall vi förvisso inte ha barn just nu, är inte ens gravid o tänker inte bli.. Men jag är en tänkare, o nu har jag fått detta på hjärnan, så nu vill jag kolla upp allt=)

    tack tack
  • SMARAGD
    babyfia skrev 2010-04-06 22:31:26 följande:
    Köper du vagn med syskonsits så får du med adaptrarna. Kan mäta vagnen imorgon .
    Tack så mycket . Gulligt att du tar dig tid! *uppskattas*
  • SMARAGD
    babyfia skrev 2010-04-07 12:28:37 följande:
    Måttade precis och fick den till 125cm på marken så den är ju ganska lång. Men det är ju de flesta 3-hjulingar just för stabiliteten. För det var i en hiss den skulle in va? Du kan ju ställa den på snedden om hissen är liten och skulle det ändå inte gå är den superenkel att fälla.
    TACK gullig du är!
    Vår hiss är supersmal och liten! Men på längden skall den nog in...... Frågan är bredden, vill du vara gullig o måtta den på bredaste stället åt mig vid tillfälle? (bakhjulens yttersida då är väl bredast) Skicka den största virtuella buketten ever =)
  • SMARAGD

    Hello =)

    Jag tycker det är som en djungel med dessa vagnar, men riktigt impad av att det finns så mycket bra o ha tillbehör=)

    Kan någon säga mig vad det är för skillnader mellan sporten,viben,dashen? Viben e mer exklusiv har jag förstått. Men är dessa 3 så olika varann att borde ha en vibe el dash framför sporten?

    Hur är liggläget för barnen, främst stora barnet, vi funderar ni på att köpa en vagn till stora grabben redan nu, o sen kan vi ju bara bygga på den dagen det ev skulle vara dags =)

    danke schön !

  • SMARAGD

    Tack Babyfia..
    Man blir lite tossig i hjärnan av alla dessa olika varianter o delar o grejer, dessutom hittar jag ingen bra sida som det står allt jag vill veta på :P O när jags krivit till fritidsportalen så verkar dem inte kunna svara på alla frådor ja ger dem, TROTS att dem svarar på en DEL av mina direkt anslutande till texten jag skrivit........

    Hur som haver, vagnen verkar PRECIIIIIIS gå in i hissen......................... Skönt! Men det är på det berömda håret.. SÅ liten hiss har vi :P

  • SMARAGD
    Babyfia: Du blir snart utnämnd min P&T Guru:P 

    Vad dumt att inte bebis har ens ett fönster..........

    Det finns sona all around solskydd, som skall funka till alla vagnar, så solen inte smiter in! Men funkar inte solskyddet man kan köpa till? Som också är insektsnät?
  • SMARAGD
    babyfia skrev 2010-04-12 22:29:42 följande:
    Haha Jo men bebis har ju fönster hela baksidan. Det är ett plastskydd. Så du ser den och den ser dig kanonbra. Det är just bara där jag vill ha solskydd. Jag hade nog inte använt det stora solskyddet tror jag. Jag har ett insektsnät till en "vanlig" vagn som funkar kanon på när jag har vagnen som enkel . Skönt att vagnen går in i hissen!!Bara till att slå till nu då
    aha, vill du ha solskydd till bebisen?   Då kanske sånt draperi som finns på ex biltema kan funka.. ett sånt litet man fäster på fönstret o kan dra upp o ner sen som ett just draperi:P fästa med karborrband ist??

    mm stod som ett fån o mätte i hissen idag......... mm det kommer bli en sån vagn, men får vänta lite, Fkassan strular (otippat va)
Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 17