Inlägg från: Resande |Visa alla inlägg
  • Resande

    Carlanderskatöserna del 19

    Tack för ny tråd. Får väl se om jag lyckas få med några inlägg här då.

  • Resande

    Vädur- om jag bara skriver en rad eller möjligtvis två så kommer det med men inte längre inlägg.  Det är ett tiotal inlägg som inte kommit med där jag skrivit kommentarer till andra. Jag kan inte heller få med ett inlägg där listan står med. Jag har nämligen försökt uppdatera den sedan någon vecka tillbaka.

  • Resande

    Råbot- stackare som mått och mår så dåligt! Hoppas du blir bra fort nu. Vad tråkigt att de bara blev två till frysen, förstår att du är besviken när det var så många befruktade. Förhoppningsvis behöver ni bara ett och kan spara tvåan till syskon.


    Tack för tummar men det är verkligen helkört här. Får försöka ta nya tag. 
  • Resande

    Glittran- grattis!! {#lang_emotions_flower} Vad underbart att höra att det är plus. På Carlanderska får man alltid tid för UL  3 veckor efter plus. Det är nog för att försäkra sig om att man verkligen ser ett pickande hjärta eftersom det kan ta lite olika tid innan ägget fäster. 

  • Resande

    Glittran- värk brukar vara ett bra tecken. Det växer ju så det knakar!! Jag har aldrig haft så mycket "mensvärk" som när jag fick plus efter IVF. Jag hade även svullna ömma tarmar osv så det gjorde ont överallt.

  • Resande
    Milu- lycka till! Det är inte ovanligt att man blöder efter insättning eftersom man är lite känslig, speciellt efter äggplock. Välkommen till tråden.
  • Resande
    Anpe- har ingen koll på hur fort man måste ha gjort tre försök men tror nog man har rätt bra med tid på sig. Får man ägg till frysen så kostar det 10.000 kr per frysförsök. Men man kan även byta ut ett färskförsäk mot, tror det är, två frysförsök. Dvs gör ni en full ivf som tyvärr inte blir bebis och ni har massa i frysen, kan ni välja att använda frysisarna istället för att göra ett nytt IVF. Torbjörn hade vi och jag tyckte han var helt fantastiskt toppen! Vi köpte ju också trepack men hade turen att bara behöva ett försök.
    Princess- hoppas det går bra för er nu så ni bara behöver ett försök. 
  • Resande

    Brydis- håller tummarna!! Grattis till ruvning, hoppas det blir fint plus snart.


    Släggan- fy vad tråkigt att kroppen krånglar. Hoppas du återhämtar dig fort så ni kan försöka snart igen. Kram!
  • Resande
    Glittran- usch vad tråkigt! Är det väldigt mycket, för annars är det ju många som blöder även när de är gravida. Du känner väl bäst själv om det är kört eller ej. Massor med kramar till dig.
    Vi ska ge oss på ett tredje FET-försök, blir väl i början på nästa månad.
Svar på tråden Carlanderskatöserna del 19