Inlägg från: Mirakelbarn |Visa alla inlägg
  • Mirakelbarn

    Carlanderskatöserna del 19

    Ja just nu känns det som en mardröm som gått över till en solskenshistoria

    IVF i naturlig cykel gör man genom att man går och kollar hos gyn tiden innan ägglossning och ser hur det utvecklas med både slemhinna och om kroppen bildar någon äggblåsa helt naturligt. I mitt fall så har jag ju ett dåligt AMH så det var ju ingen självklarhet att det skulle hända något på läääänge men det gjorde det TACK o lov. Ja, får man iallafall en blåsa som ser lovande ut så försöker man tajma så att ägglossning inte hinner ske och att ägget ändå ska hinna mogna (svår procedur när man inte har så mkt mediciner att mixtra med) Jag fick en bromsspruta dagen innan mognadssprutan, det var allt! Sedan går allt till på samma vis som med vanlig IVF fast man har då max ett ägg om man ens får det.

    Har du fler frågor så fråga på )
    Kram 

  • Mirakelbarn

    Lito: kramar om och det ÄR väldigt vanligt med blödningar i graviditeten så vi får hoppas på att allt ser fint ut på vul. Jag förstår att du är orolig, jag har inte haft blödningar men är fortfarande orolig och är i v 18 o har gjort 3 vul o 1 ul. Tror aldrig man blir lugn. Jag håller mina tummar för er o er bebbe!

  • Mirakelbarn
    Vädur 78 skrev 2011-03-21 13:20:28 följande:
    Frågade om att blanda för vet att SKrippo gjorde det med fint resultat men det ville inte Göran göra. Men hon pratade med Torbjörn om detta vet jag... så kanske ska ta en teletid till honom istället.
    Jag hade ju också en blandning av både gonal f och menopur!
  • Mirakelbarn

    Grattis Sydney, klart att det blir lika fint + då. Du är ju GRAVID!!!!!!!!

    Vädur:
    Jag tror att det var min kära distansläkare som rekommenderade det och som pratade med CA om att testa den blandningen. Jag är ju också väldigt svår stimulerad så det var därför de ville testa detta tror jag. Det gav ju iallafall bättre resultat än bara gonal f som inte gav något alls! 

Svar på tråden Carlanderskatöserna del 19