• Younes

    Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)

    Meria skrev 2012-04-13 18:02:54 följande:
    En sak till jag hade missat, att det är stor skillnad på om bebisen ligger med nosen upp eller åt sidan när han ska komma ut. Min andra låg med nosen upp vilket ledde till en lång o utdragen krystningsprocess som gjorde att mitt bäcken mer eller mindre exploderade. Ok, kanske inte så illa, men det kräver mer utrymme och det spränger mer när de ligger i "vidöppet läge" som det så fint heter... Det är tydligen också ovanligt att de ligger som han gjorde.

    Att det kan komma "lite bajs" var jag beredd på. Att det komma en jävla massa däremot var jag inte beredd på. Behöver jag säga att lavemang ligger 2:a på min lista inför nästa omgång? Först ligger droger.    
    Det där har jag hört om och det är nu min stora skräck att få "vidöppet läge". Men de 2 förlossningar jag har varit med om har det tack och lov varit "kronbjudning", som gått fort om än inte smärtfritt  Känner varje dag om det är hårt eller mjukt mitt på magen för att veta åt vilket håll bebisen ligger. Ryggen ut eller in?

    Det gör dj*ulskt ont att kissa efteråt! Svider som tusan, bäsat tipset är att kissa i duschen medans man spolar vatten på sippan... 
    Bajsa ner sig behöver man inte göra, jag har aldrig gjort det. MEN jag hade aldrig haft hemorojder innan jag fött barn. Nu får jag det titt som tätt... 
Svar på tråden Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)