• Bubblan2

    Gekås vol 14

    Rocktroll skrev 2010-02-20 16:37:27 följande:
    Hej jag har ett litet porjekt...tänkte fixa ett bollhav till dottern i 1 års present så behövs ju en del grejer. Hoppas man kan inhandla något av det på gekås iaf då vi ska dit någon vecka innan hon fyller så har dom badbassänger med höga kanter? bollhavsbollar? eller rutschkana som inte är speciellt stor?
    I mitt bildgalleri finns en bild på ett bollhav som du kanske kan få lite inspiration av.

    Bollarna köptes på Maxi förra sommaren. En förpackning med 100 bollar kostade 99:- på rea. "Tältet" är köpt på Barnens Hus.
  • Bubblan2
    Rocktroll skrev 2010-02-21 19:16:50 följande:
    Riktigt fint, tack för tipset :) Letade efter bollar på maxi nyligen men hitta inga, ligger det på barnavdelningen i så fall? tyckte jag leta överallt.
    Då låg de bland leksakerna men som skrivet, det var förra sommaren. Tror att ordinarie pris var 198:-.
  • Bubblan2
    Krabbolina skrev 2010-03-05 14:52:06 följande:
    jag köper nästan aldrig schampoo och såna saker är uppe, alltså de första sakerna man springer in i.Jag köpte dock rexona och dove deo igår.Sen köpte vi maskindisktabletter, har aldrig testat dem innan men 50 kr för 90 tabletter låter iaf som ett bra pris.
    Lactacyd är mycket billigare på Gekås än i affärer här hemma...iaf när de har de stora flaskorna, 1000 ml för 32:95. :)
    Annars struntar jag också i den avdelningen.
  • Bubblan2

    Hej,
    här kommer ytterligare några tjatfrågor kring vagnarna...

    Ni som har sulkyn, har någon av er erfarenhet av den och Carena Easy och kan ge en liten jämförelse mellan dem?

    Carena Easy har tre lägen på ryggstödet, hur många har Gekås sulky?
    Carenans fotstöd går att fälla upp, går det även på Gekås sulky?

  • Bubblan2

    Krabbolina och Ekorrfamiljen (Hej, det var ett tag sedan! :) ),
    tack för svaren! :)

    Ni tycker inte att den känns plastig?

    Anledningen till att jag undrar är att jag var in på Barnens Hus och kollade på "likvärdiga" vagnar igår. Tittade på Carena Easy och en Acta som jag inte kommer ihåg namnet på. Actan kändes jätteplastig men Carenan var helt ok.

    Ingen av er som har "kännt" en Carena Easy och/eller en liknande i märket Acta, som kan jämföra med Gekås i "plastighet" mm? :)

  • Bubblan2
    Du och Jag ver2 skrev 2010-03-09 21:36:44 följande:
    ang vagn - vi har n carena easy - nu har inte jag kännt på gekås vagn - men carena aesyn ser ut att ha rejälare hjul - men annars så tycker jag de ser lika ut! (har också bara den som "shoppingvagn" i bilen)
    Tack för "hjälpen"! :)
    Jag har försökt se skillnaderna genom att jämföra bilderna och tycker också att Carenan verkar ha "stadigare" hjul.

    JO, den ska användas som shoppingvagn/resevagn här med men man vill ju ändå ha lite info innan så man kan bestämma sig. Ska den köpas så är det syrran som ska köpa den när hon är ner och jag litar inte riktigt på henne när det gäller de här sakerna, hon har nämligen inga egna barn och ingen erfarenhet av vagnar... :)
  • Bubblan2
    pandyb skrev 2010-03-10 09:16:38 följande:
    Jag ska ner till gekås idag och har ändå tänkt spana in den vagnen! Kan lämna en rapport sen, köpte hem en Carena Easy i måndags nämligen så jag kan jämföra med båda. Fick tag på en carena easy för 798:- i beige, om Gekås vagnen verkar mycket bättre är det möjligt att vi lämnar tillbaka den andra och kör på Gekås istället! Men vågade inte chansa för var rädd att Carena vagnen skulle ta slut tilldet billiga priset. Det som jag känner rent spontant är att Gekåsvagnen är svart och eftersom vi mestadels kommer använda den på sommaren så är jag rädd att det blir för varmt. Sen så känner jag att man kan lita på kvaliten på Carena vagene eftersom det är Brios märke! (Nu verkar ju onekligen många nöjda även med Gekås vagn)Men som sagt återkommer med en jämförelse ikväll eller imorgon!
    Åhhh tack snälla du, det skulle ju vara toppen! :)
  • Bubblan2
    Ruso skrev 2010-03-09 23:00:57 följande:
    Jag har använt min i 4 år nu, och den är faktisk lika fin sånär som lite mögelfläckar som den har fått av att stå ute under en längre period. Men allt annat funkar som det skall, och den har blivit använd mycket! Den är absolut prisvärd och jättebra kvalite. Hjulen kanske är stadigare på en Carenan, inte vet jag - men de fungerar kanon även på denna vagn! Den är kanon just för den stora varukorgen, och att man kan fälla denner till nästan plant läge. Jag hade min nyfödda i en mjuklift i vagnen och även det funkade fint! Och jättesmidig att lägga ihop och tar inte så stor plats.5 sjärnor av mig, pluss en extra för priset
    Tusen tack för det! :)
    Ja, jag har nog inte hört en enda som varit missnöjd med den men eftersomjag nu har varit och tummat på Carenan känns det som att det skulle vara bra att få en liten jämförelse. :)
  • Bubblan2
    Elins mamma 2010 skrev 2010-03-10 10:56:32 följande:
    Jag har en annan fråga.. Jag ska få bebis 4 september och har tänkt åka till ullared i april-maj. tror ni att den där åkpåsen som flera av er köpt finns kvar då? den som ser ut som en dunjacka utan armar och kostar 229
    Jag brukar åka ner i juni och har för mig att jag brukar de åkpåsarna då men jag vågar juinte svära på att det är just de du menar...
  • Bubblan2

    OJ, va för snabb med att trycka på enter där!

    Skulle lägga till att jag tror att åkpåsarna är en sådan sak som anses vara standardsortement eftersom det är en sån sak som man passar påa tt köpa när man är där.

    Men om du är osäker kan du säkert mejla Gekås och fråga... Min erfarenhet av deras personal är att de gärna hjälper till och svarar på alla mejl. Superpersonal, undra vart de har utbildat dem...fler affärer borde använda samma! ;)

Svar på tråden Gekås vol 14