• Lantani

    Gekås vol 14

    jessica1979 skrev 2010-03-12 15:29:21 följande:
    Inte fodrade, men andas. Precis som polarns skaloverall enligt mig!
  • Lantani

    Jag och mamma funderar på att åka dit på fredag, då är sonens pappa ledig, för en 16-månaders tar jag inte med dit vill jag lova Tror ni det är mycket folk då när det precis är löning?

    Vad kostar amningskudde där?
    Finns det snygga krukor för utomhus och inomhus bruk?

  • Lantani
    Bambusa skrev 2010-03-22 21:00:45 följande:
    vi ska dit när dotterna är 15½månad   men hon tycker d är kul på affärer och hänger ltt med på en heldag på stan bara hon kan sova och får mat när hon ska.. men hennes pappa är medså vi kan dela upp oss om de skull behövas.. ergonoisk bärsele och gåsele/vagnsele så hon kan gå utan att springa bort, paraplysulky vid vila.. men jag har alltid henne med mig och är van att anpassa mig efter henne.. vi stannar i 2-3dagar med så man har ju tid på sig..
    Jo det är klart stannar man bara någon dag, så hade det inte varit några problem att ta med sonen heller. Men först 2 timmar i bil dit och han är inte jätteglad för att åka bil länge, sen sitta i vagnen där inne och kanppt unna gå själv och så bilen tillbaka.. hehe Men vi funderade på att kanske åka sen på semstern allihopa, men då sover man ju kvar där.
  • Lantani
    Moonlight83 skrev 2010-03-22 21:21:41 följande:
    129kr har jag för mig att min amningskudde kostade.Den har iaf varit super bra att ha.
    Okej tack, det är ju verkligen ett superpris. Hade inte en sådan förra gången, men denna gången känns det som den kan va super att ha.
  • Lantani
    Jojsie skrev 2010-03-23 20:53:09 följande:
    vet ni om de har regnskydd för dubbelvagn? har en babytravel syskonjogger och vill ha ett regnskydd när både barnen sitter rakt fram?! bara svarta eller genomskinliga också? pris? tack!
    Åhh de undrar jag ocskå...
  • Lantani
    Greksmurfen skrev 2010-03-23 21:15:45 följande:
    Lantani: imorn får maxen en sådan tripp trapp från gekps morsan ska dit=)... fixar bild till dej sen så du kan se=)....
    Åhh toppen
    tänkte precis fråga om någon hade bild. haha.
  • Lantani
    Greksmurfen skrev 2010-03-24 12:09:44 följande:
    wee nu har mammsen handalt två tripptrappstolar. fanns 5 kvar nu när hon var där, men som sagt det fylls ju på hela tiden antar ja=)... en till sonen å en till bebben i magen =)
    Åhh vad kul.

    Jag är tveksam på hur jag ska göra. Köpa en sådan stol eller inte.
    Har ikeas antilop till Alvin nu som det är tänkt att lillasyster ska få och sen så har jag en gammal tripptrapp utan bygel, som behövs fixas lite om vi ska ha kvar den. Tror du det funkar med tripp trapp uan bygel vid 21 månader?
Svar på tråden Gekås vol 14