• Snuttjulla

    Gekås vol 14

    ojojoj, jag ska få åka till ullared! Jag har lurat ihop mina svägerskor och min mamma på en "tjejresa" så till helgen ska vi åka! Och vilken himla tur att man har så stor bil, så vi får plats! (har minibuss!) Finns det verkligen lurvjackor igen???

  • Snuttjulla
    väntar4an 2010 skrev 2010-04-05 12:16:23 följande:
    japp i massa färger
    nu vet jag att detta är svårt att spekulera i, men nån som vågar sig på hur prognosen ser ut för att det kommer finnas till helgen?
  • Snuttjulla
    elinile skrev 2010-04-06 19:49:52 följande:
    Nu har jag haft 2 bud som tittat efter regnoverall till mig då jag köpte för liten... Tyvärr har de inte funnits i rätt storlekar någon av gångerna. Så om det är någon som åker dit lite titt som tätt, bor i närheten... Hör av er till mig, snälla!!!
    ska dit i helgen, kan kolla om du vill. :)
  • Snuttjulla
    Smultronhjärta skrev 2010-04-06 20:01:38 följande:
    Personalen har sagt till mig de senaste veckorna att overallerna är slut
    Jag såg nån som skrev i sin blogg, att de köpt sån i helgen nu som var...
  • Snuttjulla
    Smultronhjärta skrev 2010-04-06 20:13:12 följande:
    Mycket möjligt..i fredags fanns det rosa och lila kvar..i mindre storlekar. När jag bad personalen hämta en 104 så fanns det enligt henne inte en enda kvar på lagret men hon kan ju iofs haft fel...
    aha, då förstår jag. Attans ju, hade ju hoppats på sån.
     Tur att du alltid kan hjälpa!
  • Snuttjulla
    Smultronhjärta skrev 2010-04-06 20:32:14 följande:
    Åh fanns det turkosa då i torsdags?Vore ju typiskt isf-såg inte en enda grön eller turkos på fredagen,de hade dessutom flyttat overallerna till annat ställe.. Eller såg nu att du har töser så det kanske var rosa eller lila som var på tapeten
    om man nu har turen på sin sida, och det skulle finnas kvar nån enstaka, vart kan man hitta dem då? och de här lurvisarna?
  • Snuttjulla
    Rocktroll skrev 2010-04-07 18:49:29 följande:
    En sån köpte jag till dottern förra veckan :D hon är sjukt söt i den vita <3
    vad kostar dem???
  • Snuttjulla
    The Bumblebee skrev 2010-04-09 19:46:30 följande:
    Sitter och kollar jackor (On the peak) på tradera. Vad kostar en softshell-jacka i vuxenstorlek på Gekås? Ser att de säljs för 399kr (utrop).Ser sedan att det verkar finnas både softshell, regn/vind-jacka samt en jacka med löstagbart fleecefoder. Är sugen på en vårjacka men vet inte vilken jag ska välja. Någon som testat dessa och har en åsikt?Undrar oxå om det finns det skalkläder för barn där? Funderade tidigare på fleecefodrade regnkläder, men tänker att skalkläder kanske är bättre nu när barnen är lite större.
    jag har den tvådelade, regn/vindjacka med löstagbar fleece och jag är supernöjd. Vi var där igår, och min svägerska skulle köpa en likadan, 349 kostade den modellen iaf. Jag har ju inte prvat softshellen, men jag är som sagt väldigt nöjd och skulle defintivt rekomendera andra att köpa sån jag har. Kanske lite, lite små i stlk, jag behövde L i min, annars blev den för liten. (men jag är ganska lång, och hatar korta armar i kläder...)
  • Snuttjulla

    NÅN som ska dit imorrn? som kan ta emot en beställning? var där igår, men det jag köpte var för litet... {#lang_emotions_cry} 
    Annars måste jag göpa ett mycket fulare regnset till min son...

Svar på tråden Gekås vol 14