• Bambusa

    okej, tack... kan man hyra spjälsäng?? har en resesäng, men hon får panik av den, inte så lyckat att ha en 15månaders i soffan.. {#lang_emotions_baby}


    bumbi skrev 2010-03-14 20:06:34 följande:
    vi bodde på motellet inatt ;) tyckte att det var helt ok, ett rum med 4 bäddar (två bäddar i en hörnsoffa och två bäddar ovanför), toalett och dusch, kylskåp, mikro och tv fanns oxå. Ganska litet men räcker gott och väl :) Parkeringsplats precis utanför, mycket nära till Gekås - gångavstånd. Helt klart värt pengarna :)
  • Bambusa

    vi ska med dit för första gången, och vi ska bo på motellet,nära och bra...
     www.gekas.se/Motell/tabid/201/Default.aspx


    wema81 skrev 2010-03-17 07:39:55 följande:
    här hittade jag er allt... ni kan ju säkert allt om Ullared. Jag ska dit för första gången nu i vår och undrar om det finns nån som kan rekommendera ett bra o billigt boende. Vi ska åka hela familjen dvs två vuxna o två barn 6 och 8 år.
  • Bambusa

    min 15månader dotter satt i sitt babskydd i helgen, hon väger 10,5kg och är 79cm lång, ja benen var ju böjda eftersom dom är så långa, men hon satt bra iaf... hon satt inte så länge i den, hon hade ju stövlar på sig med, hade nog blivit bättre utan dom..  hennes huvud har inte nuddat kanten än.. men d beror ju säkert på vad man har för stol med..  vi har en graco logico s..


    Ruso skrev 2010-03-18 15:46:08 följande:
    Fast det gör inget att fötterna är långt utanför stolen, den är inte för liten förrän stolens rygg är i ögonhöjd!
  • Bambusa

    ja, precis...   vi  köpte en  "steg 2" stol när hon var strax under året..  tror inte gekås-stolen är nå sämre än andra, men jag älskar graco´s för basen med stödben, som kan spännas me midjebälte! tex raggarbilar(som vi har 3) och långfärdsbuss,som annars har för korta bälten för att nå runt babyskyddet.. {#lang_emotions_baby} 


    Ruso skrev 2010-03-18 17:19:43 följande:
    Ja där ser man Det är nog kanske så att man inte riktigt växer ut dessa stolar, utan man vill bara ha något där barnet sitter mer bekvämt i kanske? Jag hade min son reserv stol länge.... den blev blev för trång på bredden innan den blev för kort på längden
  • Bambusa

    ÅHH, hoppas d finns kvar när vi ska dit, om 4½ vecka... tveksamt eftersom d är så pass varmt då.. men men..


    jojojojojo skrev 2010-03-18 21:51:12 följande:
    yes det finns, vet dock ej priset, men jag visade mamma dem förra veckan när vi va där
  • Bambusa

    vi ska dit när dotterna är 15½månad {#lang_emotions_cool}  men hon tycker d är kul på affärer och hänger ltt med på en heldag på stan bara hon kan sova och får mat när hon ska.. men hennes pappa är medså vi kan dela upp oss om de skull behövas.. {#lang_emotions_smile} ergonoisk bärsele och gåsele/vagnsele så hon kan gå utan att springa bort, paraplysulky vid vila.. men jag har alltid henne med mig och är van att anpassa mig efter henne.. vi stannar i 2-3dagar med så man har ju tid på sig..


    Lantani skrev 2010-03-22 20:44:06 följande:
    Jag och mamma funderar på att åka dit på fredag, då är sonens pappa ledig, för en 16-månaders tar jag inte med dit vill jag lova Tror ni det är mycket folk då när det precis är löning? Vad kostar amningskudde där? Finns det snygga krukor för utomhus och inomhus bruk?
  • Bambusa

    vi har 9 timmars bilresa dit så vi måste stanna eftersom ja inte har körkort så bara killen som kör.. ska dock åka dit på på natten så hon sover, men hem blir på dan.. några dagar innan ska vi åka 15mil å lämna hundarn, sen hem igen, lika efter vi kommit hem igen och sovit lite... hehe... men då kommer hon ha hundarna att titta på och prata med.. hon sitter själv i bak oftast.. {#lang_emotions_smile}


    Lantani skrev 2010-03-22 21:08:53 följande:
    Jo det är klart stannar man bara någon dag, så hade det inte varit några problem att ta med sonen heller. Men först 2 timmar i bil dit och han är inte jätteglad för att åka bil länge, sen sitta i vagnen där inne och kanppt unna gå själv och så bilen tillbaka.. hehe Men vi funderade på att kanske åka sen på semstern allihopa, men då sover man ju kvar där.
Svar på tråden Gekås vol 14