• Coca cola light

    Gekås vol 14

    Är de någon som sett om de har resväskor till barn. Typ med Pippi- och Askungenmotiv? Pris?

  • Coca cola light
    SaraKlippan skrev 2010-07-19 21:46:27 följande:
    Ska snart beställa en barnvagn... En emmaljunga duo edge... Någon som vet vad de finns för tillbehör till en sån i Ullared? Myggnät och regnskydd får man till... Tänkte mer på hjulskydd och sånt! Ska inte dit förns i höst innan barnet föds men tänkte de kan va bra o veta så man inte köper nåt dyrt här som de kanske har billigt där :)
    Alla gånger jag varit där har det funnits sittdynor som är väldigt praktiskt att ha i vagnen. Åkpåsar, skötväskor, nätpåse, reflexer fanns det också när jag var där. Hjulskydd vet jag dock ej.
  • Coca cola light

    Är det någon som har koll på vinterkläder till barn? Vilka märken är bra och vilka ska man undvika? Jag behöver overaller i strl 104 och vet inte om jag ska våga mig på Gekås. Hur ligger de till i pris?

  • Coca cola light

    Varför jag tvekar till att köpa vinterkläder där är för att mitt eget skidställ jag köpte för ca 3 år sedan inte håller torrt. Jag kan t.ex inte vara ute när det regnar för då är jag blöt rakt igenom jackan.  Jag hoppas dock att jag hittar något till barnen när jag åker för det är inte kul att betala 700 kr eller mer för en overall som håller en vinter.

  • Coca cola light
    Ruso skrev 2010-08-14 12:38:11 följande:
    Frågan är ju om du köpte ett vattentät ställ eller inte? De har ju haft mängder med ställs om det inte står något om vattentäthet på...

    Min skaljacka står det 4000 vp på, och den höll i alla fall under en timmes promenad i ösregn och flera timmar i skogen i regnväder...

    acqatex och fintex har jag bara bra erfarenheter med så långt, har haft ställ, jackor och overaller, både vinter, vår och höstkläder
    Nja, jag vet inte om den var vattentät då jag inte hittar någon info om det. Vilken vp ska man kolla efter för att vara säker på att overallen klarar även blötsnö och regn? Vissa pratar om 10000 men det låter väldigt mycket.
  • Coca cola light

    Är det någon som vet vad den rosa skötväskan kostar som finns på deras blogg? Är det någon som har köpt den och som tycker att den är bra?

  • Coca cola light
    GrönaDruvan skrev 2010-08-23 21:39:40 följande:
    Tack för svaren om tripp trapp stolen! Kanske får bli en sådan då! Skiljer ju rätt bra i pris mot den äkta varianten Jag såg "plastmat" idag som man kan leka med. Ville köpa till sonen, men det fanns inget kul. Fanns en kundkorg i ministorlek med lite varor i, kostar 119kr. Sen fanns det bara nåt tråkigt paket som jag knappt kollade på, inget att ha alls. Jag ville haft nåt paket jag sett för länge sen med typ kycklingklubbor, majs och sånt, men det såg jag inga...
    Oj, vad de måste ha höjd priset på den lilla kundvagnen. Var den blå och gul? Sist jag var där(förra året9 kostade den 79 kr om jag inte minns helt fel.

    Är det förresten någon som vet om de säljer galltvål och L300 hudserie?
  • Coca cola light

    Min dotter har blivit helt frälst på Barbie och mina gamla dockor duger bra men jag behöver komplettera med kläder. Är det några märken på kläder som inte passar till just barbiedockorna eller passar även de lite billigare kläderna som säljs på Gekås?

  • Coca cola light
    Mamma till två gullegrisar skrev 2012-06-09 10:04:30 följande:
    Kommer ej ihåg vem som visade bild på en leksaksgrej med vatten. Tror den hetter waterfun/waterplay?

    Pris? 

    Den fanns inte i butik i går eller idag.
  • Coca cola light

    Vad har ni att säga om Gekås overaller? Har köpt Kaxs från Kappahl tidigare, men har en Gekås resa inbokad i september och funderar på om jag ska köpa sexåringens vinterkläder där. Vill ha en slittålig och vattentålig overall.

    Vad brukar overaller kosta? 

  • Coca cola light

    Är det någon som vet om de har Violettekudden med dagbok?

    Sen undrar jag hur kvalitén är på deras vinterkläder för vuxen? Köpte ett sett för ca 6 år sedan och det var helt värdelöst när det var blötsnö, men jag hoppas på att de har blivit bättre.

Svar på tråden Gekås vol 14