• Oklok

    Gekås vol 14

    Någon som vet om de har regnoveraller nu inför hösten? Vet att de hade det inför våren..

  • Oklok
    BeaverGiirl skrev 2010-08-14 13:06:16 följande:
    Har någon koll på om det finns bilmatta på Ullared? Pris gärna?
    vi köpte en bilmatta i höstas. Då fanns det två storlekar att välja på. Den vi köpte är i samma storlek som "de vanliga" barnmattorna med disney och liknade som man kan köpa överallt, fast lite lite längre. Kostade 89.95 kr har jag för mig, var under 100-lappen iaf. Den andra var lite mindre och billigare.
    Sen finns det ju roligare bilmattor absolut, men sonen har toppen kul med den iaf.

    Nu var det ju förvisso snart ett år sen vi köpte den så kanske någon annan har nyare info!
  • Oklok
    UngMamma1986 skrev 2010-08-20 11:29:59 följande:
    Gött, då blir det en roadtrip dit en vacker dag.. När det inte e skollov.. Man e ju ingen nybörjare med att åka till UllaredFlört

    Nån som gått omkring där gravid i runt 5-6 mån? E det för ansträngande eller klarar man av det om man pausar lite då o då?
    (Inte ayy ni gått omrking på ullared i 5-6mån, utan att ni vart så långt gångna i graviditeten då.. Ibland måste man vara övertydlig)Tungan ute
    jag var där när jag hade 2veckor till bf och det gick fint!! =D
  • Oklok
    Solan01 skrev 2010-08-24 20:48:27 följande:
    *lite envis* Finns det Cars-grejer, exempelvis påslakanset?
    köpte i cars-påslakanset där i våras för 89.95:-. (var i barnmått, passa till ullareds barntäcke)
  • Oklok
    Ekorrfamiljen skrev 2010-08-25 18:08:38 följande:
    I min stod det 225503..?
    Är inte koderna på ellos personliga? Alltså om man inte har fått erbjudandet själv så går det inte att nyttja, om man beställer på internet iaf. För där sparas ju alla erbjudanden man får på "mina sidor". Jag har åtminstonde inte kunna använda erbjudanden som kommit till gubben på min sida..
  • Oklok

    Nu var det ett halvår sen jag var på gekås, undrar om en vit "hårig" Mumin matta fortfarande finns i sortimentet? Isf någon som har pris på den?
    Sen undrar jag även om lundmyr regnkläderna var tillfälliga eller fortfarande finns?

  • Oklok

    Mena såklart Laban, vet inte vart jag fick mumin ifrån, ibland är det rörigt i skallen :)!
    Såg du nåt pris möjligtvis? :)

  • Oklok

    Jag köpte en Pettson och Findus pyjamas i höstas, en långarmad likadan som de som finns i bloggen nu men med annat tryck. Då kosta den 49.95 så de bör ju fortfarande ligga däromkring, priset alltså!

  • Oklok

    Planerar in en resa till gekås nu i början av Maj.
    Undrar om någon har koll på utbude och gärna prist av följande saker:

    *Inomhusfärg för väggar samt tillbehör (penslar) osv. ?

    *Sandlåda.

    *Grill. Helst med "avlastningsbord".

    *Hatt- och skohyllla? Snyggt då såklart. :)

    *Har de gräsklippare?

    *Sen är jag ju givetvis intresserad av fynd vad det gäller saker i barnväg, både kläder och leksaker. :)

  • Oklok
    7småtroll skrev 2011-04-24 10:27:15 följande:
    Färg finns liksom målartilbehör som penslar och rollers. Vi köpte 10 liter vit vägg och takfärg...Beckers tror jag...för 299 kr om jag nu minns rätt. Detta var iof förra året men så mycket höjs inte priserna. Det finns annan väggfärg i olika nyanser, 2,5 liter för under hundralappen...minns inte exakt nu men 89 tror jag. Färgen finns på bottenplanet.

    Grillar finns men jag kikade inte så noga när jag var där i fredags.

    Leksaker är mycket billigare i Ullared jämfört med andra affärer. Det säljs kända märken och det mesta finns. Vet inte hur stora dina barn är men som tips om barn ska på barnkalas är att köpa Kärnans pysselpaket. De kostar 49 kr i Ullared och i vår vanliga leksaksaffär kostar de 82. Jag köpte en Lillan-docka till lilltösens födelsedag och den kostade 199 kr. I vår vanliga affär kostar den 289 kr.

    Kläder varierar från dag till dag vad som finns i sortimentet. Jag köpte fina t-shirtar till mina småtöser. Märket heter Skill och detta rekommenderar jag, har köpt detta märke till de andra barnen och mig själv också. Enfärgade t-shirtar kostar 30 kr och med tryck 40 kr. Tänk bara på att de är små i strl så ta en strl större än normalt. Jag köpte även capribyxor i olika färger...70 kr paret. I fredags fanns inte mycket till pojk i strl 128-170 i sommarklädväg. Minsta strl kikade jag inte på alls men det brukar finnas bra och billiga kläder även där. Babybodysar med giraff på nacklappen sägs vara de bästa.
    Tack för svar!
    Brukar själv vara i Ullared minst 2 grr/år, så vet att leksakerna är super mycket billigare. Bla större fischer price grejer har vi köpt för 300-400kr billigar på gekås än här! Helt otroligt =)
    Menade mest om det fanns något otrroligt billigt som tex. den där Iggel piggeln för ett tag sen som kostade 69.95 (eller var det 79.95) och här i leksaksaffären kostade den 399 kr på extrapris. Undrade om någon hade något såndat där super fynd att trekommendera=)
    Samma sak gäller fynd bland kläderna, jag menar lundmyr regnkläder för 229kr för hela sättet när det kostar 249kr /del på lundmyrs hemsida. Löjligt billigt på gekås.

    Vad bra att de verkar ha hyggligt utbud på färg! Får nog avvakta och se vad det har på gekås innan jag ger mig ut i butikerna här, svårt, vill ju så gärna sätta igång och måla=). Men som sagt resan till Ulared ber strax av! =))
    Tack än en gång för svar!
  • Oklok

    Lego city kalendern som de sålde när jag var där för ett litet tag sen var likadan som den som fanns förra året i butik här, ingen som vet om de har fått in "årets" nu?
    Inte kul att få samma grejer..

Svar på tråden Gekås vol 14