Inlägg från: Fru Piggelin |Visa alla inlägg
  • Fru Piggelin

    Förstföderskor i Umeå april/maj/juni 2010

    Åh äntligen en tråd som inte är stängd! :)
    Letat som en galning efter lite blivande Ume-mammor! :D

    Här är en till som väntar sitt första 16 maj - om tidsplanen håller..he he

  • Fru Piggelin

    Håller med! Ska bli underbart när det börjar bli lite varmare o töa lite så man slipper halka fram på trottoaren

  • Fru Piggelin
    HannaVirrpanna skrev 2010-03-18 07:09:39 följande:
    Jag hatar att gå där det är halkigt, man spänner sig så det gör ont i fogarna :)Nu åker vi till IKEA för snabbshopping... Yey... :)
    Å så roligt! Synd bara att det är en bit att åka..eller tur..annars skulle man väl sprungit där väldans mycket i onödan :)

    Vi måste snart ta tag i det här med barnvagn... Hur är det med övriga? Har ni några tips?!
  • Fru Piggelin

    Tusen tack för tipsen - vi får väl helt enkelt ta oss i väg till Babyproffsen och testköra... :)

    Oj, det där med försäkring har vi nog inte ens tänkt på - perfekt att få lite input!

    Chula: Kändes det i alla fall som det gav nått med studiebesöket? Vi ska dit på tisdag :)

  • Fru Piggelin
    Lingling11 skrev 2010-03-19 14:38:20 följande:
    Hannavirrpanna: Den låg och tittade rakt på oss hela tiden, den hade först handen för ansiktet men sen tog den bort handen och man kunde ibland tydligt se linsen på ögat. Men BM ville få in en profilbild och skakade magen, men den vägrade vända sig i profil. Slutade med att vi fick samma muttrande från den här BM som när vi gjorde RUL, att bebisen var envis och bilderna va så dåliga :) 
    Ha ha ni hade säkert samma BM som vi - inga leenden där inte... Vågade till slut knappt skratta när hon (tro det eller ej) drog en del roliga skämt - fast log inte ens...

    Henne skulle jag inte vilja ha då det är dags för förlossning....eller så är det bra med en bestämt-peka-med-hela-handen-kvinna.....
  • Fru Piggelin

    Hoppas alla haft en härlig påsk!

    Är också lite så där i valet och kvalet om man ska börja ta tag i det där med att packa... Känns ju såååå himla långt kvar :) Lite på grund av förnekelse inför förlossningen kanske ;)

    Jag fick ett tips i alla fall från en kompis som fick i maj att köpa med sig två så där supertunna mössor. En att kunna använda på en gång (som blir ganska skitig för att de inte tvättar huvudet direkt) och en att kunna ha sen. Har också höart att man man inte ska behöva tänka på blöjor medans man är på BB.

    jag undrar också lite hur mycket kläder och hur varma man behöver när man ska hem?! hoppas få låna en lite åkpåse som en kompis använde när de skulle hem och de fick också så där i mitten på maj i fjol. Helst skulle man väl vilja ha med en hel klädbutik för att vara på säkra sidan.. :) tänk att man redan blivit lite nojjig..

    Vi har äntligen beställt barnvagn!! Det belv En Emmaljunga City cross medn en quadrolift. Svågern o hans tjej har City korgen om vi skulle vilja men det passar oss lägenhetsboende lite bättre med en lift! Hoppas bara den kommer snart!

  • Fru Piggelin

    Ja det ska bli spännande o lite overkligt att få hämta ut den fortfarande är lägenheten ganska baby fri, så det är lite svårt att fatta att det snart ska flytta in en ny liten människa!


    BF 16 maj
  • Fru Piggelin

    Står säkert i tråden nånstans, men när ska alla ha egentligen?

  • Fru Piggelin

    Chula: 25 april Lingling: 9 maj HannaVirrpanna: 13 maj Fru Piggelin: 16 maj

  • Fru Piggelin

    Ja vi är några som står på kö där i maj Om det fortfarande fikas i maj så hänger jag gärna på, men just nu jobbas det frenetiskt

Svar på tråden Förstföderskor i Umeå april/maj/juni 2010