Inlägg från: TurkiskPeppar |Visa alla inlägg
  • TurkiskPeppar

    Vi som har endometrios och gör IVF- nr 2

    Tänker du testa i förväg Tess? Tycker du har väldigt långt kvar till TD med tanke på hur länge du redan ruvat. Håller tummar för ett plus!

  • TurkiskPeppar

    jomi: Minns att Loppanlängtan skrev att omeprazol var helt okej att ta. Har själv haft problem med magkatarr, men den lugnade ner sig precis när jag köpt hem omeprazol, så jag behövde aldrig ta. Jag har inte sprayat utan nedreglerats med sprutor. Det gjorde jag i 2 veckor innan jag började med stimuleringssprutor.

  • TurkiskPeppar

    Har idag börjat få konstiga gula prickar på bröstvårtorna, ser nästan ut som finnar. Kan det vara en biverkning av stimuleringen? Någon som haft liknande symtom?

  • TurkiskPeppar

    Loppanlängtan: Låter underbart att komma iväg till Thailand ett tag. Hoppas ni får en riktigt bra resa! och så skönt att slippa mensvärk, det låter som en dröm


    spattanjansson: Låter som att du också har det bra


    Tess: Håller tummar för att din mens håller sig borta!! Kramar


    jomi: Så dåligt av läkaren att inte fixa recept direkt!! Hoppas det ordnar sig i tid!


    myslisa82: Grattis till alla äggen!! Håller tummar för många lyckade befruktningar!


    Gräddnosen: Håller tummar för att du får äl snart!! Förstår att du vill komma igång snart igen.


    Ego: Tog sista suprefacten och gonal-f igår. Så skönt, är trött på dem! Sitter nu och laddar för att ta Pregnyl om 1,5 timme. Tyvärr är nog inte mannen hemma tills dess, jag som hade velat ha hjälp med att öpnna de läskiga glasbehållarna. Ser nästan fram emot ÄP på onsdag. Smärtan är jag inte rädd för, bara för resultatet...

  • TurkiskPeppar

    Tess: Åh, vad ledsen jag blir för din skull!! Jag undrar precis detsamma, förstår inte hur jag ska ta mig vidare om vi inte lyckas . Men på något sätt gör man nog det, precis som jomi säger, just för att man måste. SKickar styrkekramar till dig!

  • TurkiskPeppar

    myslisa82: Grattis till det lyckade resultatet! Hoppas många ägg klarar sig till på fredag så ni får till frysen också.

    Ego: Dags för ÄP imorgon. Har huvudvärk och magont idag... hoppas verkligen jag mår bättre imorgon, känns som det blir jobbigt nog utan att vara sjuk också.

  • TurkiskPeppar

    Spargris: Jättetråkigt Hoppas det ordnar sig snart trots allt! Tycker vi med endo lider mycket nog utan att behöva få massa extra bekymmer på oss. Kramar

  • TurkiskPeppar

    myslisa82: Grattis till ET! SKa hålla tummar för dig imorgon!

    Tack för alla lyckönskningar till mitt ÄP!
    Allt gick bra idag. ÄP gjorde inte alls så ont som befarat. Blev mest trött och yr. Har inte så ont nu efter heller, men det kanske kommer senare idag. Hade i alla fall 8 äggblåsor som gav 7 ägg. Hoppas nu på hög andel befruktade ägg när jag ringer för att kolla imorgon. En nervös väntan!

Svar på tråden Vi som har endometrios och gör IVF- nr 2