• anmaelli

    Du som fått 2 embryon tillbaka och blivit gravid-blev det en eller tvillingar??

    Hejsan,
    Jag har varit på VUL idag och där såg man två små hjärtan ticka. Den ena är lite större, men det är för tidigt att dra några slutsatser av det då det är så smått allting. Känns underbart skönt att ha kommit så här långt. Imorgon går jag in i vecka 8.

    Jag mår illa och är supertrött...  men idag känns det helt ok :)

    Kram!

  • anmaelli

    Precis, jag håller med Pussesnuttan.
    De sätter endast in 2 om chansen till graviditet är liten och vad jag har hört i vissa fall om man har väldigt många misslyckade försök bakom sig. Vi hade tex inga såkallade toppembryon och blev därför erbjudna två, annars hade de bara satt in ett.

    Lycka till allihop!

  • anmaelli
    Perelin skrev 2011-06-09 06:28:19 följande:

     Vi fick tillbaka två eftersom vi haft få embryon av bra kvalitet och aldrig något till frysen. Jag har precis plusat efter vårt tredje IVF-försök. Chansen att bli gravid den här gången var för oss 64% och chansen att det blir tvillingar är 15%. Nu vet jag ju inte ifall det kommer att vara en eller två (eller någon för den delen), men det mest sannolika är ju trots allt att det bara blir en.


    Lycka till Perelin & grattis till plusset :) När ska du på ditt första VUL?
  • anmaelli
    Pussesnuttan skrev 2011-06-09 10:55:39 följande:
    Min gynekolog sa att har man väl sett ett hjärta slå så är det 90% chans att det klarar sig om det är ett foster. Är det två var chansen lite lägre men fortfarande hög.
    Tack :) Rätt så bra odds då iaf!
Svar på tråden Du som fått 2 embryon tillbaka och blivit gravid-blev det en eller tvillingar??