• Perelin

    Du som fått 2 embryon tillbaka och blivit gravid-blev det en eller tvillingar??

     Vi fick tillbaka två eftersom vi haft få embryon av bra kvalitet och aldrig något till frysen. Jag har precis plusat efter vårt tredje IVF-försök. Chansen att bli gravid den här gången var för oss 64% och chansen att det blir tvillingar är 15%. Nu vet jag ju inte ifall det kommer att vara en eller två (eller någon för den delen), men det mest sannolika är ju trots allt att det bara blir en.

  • Perelin

    Tack anlijoos och grattis till dig också Glad. Jag har inte fått något datum än eftersom jag testade lite tidigt. Officiell testdag är på måndag och då ska jag kontakta kliniken och hoppas på att få en VUL-tid. Jag antar att de bokar in det direkt för de brukar ha ganska fulltecknat schema. 

  • Perelin

    Tack Timoa!! Hoppas också det. Pendlar mellan att inte fatta att det är sant och att vilja ta ut allting i förskott och typ rusa iväg och köpa bebisgrejer. Normal reaktion antar jag Glad.

  • Perelin

    Jag uppdaterar den här tråden lite. Har nu varit på VUL (i v. 11) och sett två små rörliga typer med pickande hjärtan på skärmen. Kunde knappt tro att det var sant. .

    Skulle vara kul om fler som fått två embryon tillbaka vill skriva. Jag tycker att det är så roligt att läsa. 

  • Perelin
    Charlot skrev 2011-07-29 11:01:02 följande:
    Efter 3 misslyckade försök på sahlgrenska med 2 missfall började vi privat. Fick nästan lika många befruktade ägg på första försöket som totalt på 3 försök på sahlgrenska. Fick tillbaka 2, testade positivt. Efter en ganska rejäl blödning i v6+1 trodde jag det slutat i missfall också, men döm om min förvåning när vi igår (7+1) var inne på VUL och vi fick se 2 pickande hjärtan! Trodde inte jag skulle få uppleva det här, är i chock! Skrattande
    Åhh, vad kul!! Stort grattis!! Känns lite extra fantastiskt när man väntat länge och blivit besviken gång på gång att plötsligt få dubbelt upp.
Svar på tråden Du som fått 2 embryon tillbaka och blivit gravid-blev det en eller tvillingar??