• Alvida

    Afrika i blodet/hjärtat del 8

    Hej!

    Tack för inbjudan xlovex
  • Alvida

    grrr.. jag köpte sweatpants st 140 och till och med frågade ifall det fanns risk för att dom kunde krympa, nej då sa expediten. Och vad har hänt, har dom krympt till st 110?
    -JAAA

    jag hatar när kläder krymper i torktummlaren fasten dom inte ska det..

  • Alvida
    xLOVEx skrev 2010-03-04 22:14:59 följande:
    Och nu till HÅRET igen VAD ska jag göra... min dotter har som en filtad huva i bak efter att ha haft mössa på sig när vi varit ute. Jag vill ju inte börja borsta i det då, det måste ju göra väldans ont   det brukar liksom "släppa" lite av sig självt efter en stund i luften (fluffar upp sig liksom), men det är inte förens jag badat henne som det blir bra igen. När jag badat henne har jag alltid i massa balsam och sen när vi torkar oss får hon mandelolja i håret och så kammar jag det. Det funkar jättebra... tills hon får på sig mössan då Det är lite för kort för att fläta än och det är ju liksom inte afro överallt... Det tar VÄLDIGT lång tid att sätta upp tofsar, vilket jag gör ibland. Tofsar är bäst just nu. Men inte tusan kan jag hinna det före dagis varje dag...  Hur gör ni???
    Min dotter tvättar max håret två gånger i veckan, och det är bara vid dessa gånger som jag kan borsta igenom hennes hår. Jag spenderar varje morgon kanske 15 minuter på att fixa hennes hår, dvs borsta med mjukaborsten som vi säger och fläta om det (en eller två flätor) eller sätta en eller två toffsar. . det tar tid.. hon brukar ha nån "lösfläta" att sova i annars är det super rufsigt på morgonen!

    Men jag skulle nog säga att det bli lättare när din dotters hår har växt ut mer, för du behöver man inte göra så många tofsar då! Det e ju gulligt men tar lite tid.. det är en livsstil, att lägga ner så mycket tid på hårvård.. tänker jag som bara snurrar ihop mitt eget hår i en toffs på morgonen..
  • Alvida
    Smetanina skrev 2010-03-05 14:52:39 följande:
    Nu ska jag gå hem från en hård dag i skolan.. Surf surf o surf stod det på schemat..
  • Alvida

    Jag vet varför tråden är död det är för att ni damer träffas i verkligeheten och snackar istället juh!

  • Alvida
    oOMayaOo skrev 2010-03-24 20:26:46 följande:
    Jag var på mitt rutin ultraljud igår. Tyvärr var det inte bara goda nyheter. Jag orkar inte skriva allt igen, har skrivit det 1000 ggr redan känns det som, så om ni vill veta kan ni läsa på min blogg www.bunintheoven.blogg.se
     oj. Vad man ska säga.. men man känner! 
     
     Hoppas allt går bra.
     
     

     

     
  • Alvida

    Går ni över tiden får ni jobba på med sexet det ska ju vara en igångsättare..

  • Alvida

    Jag har också två år kvar till 30 snart om det var nån som frågade men jag har ingen åldersnoja än iallafall!

    Ikväll ska jag börja läsa Stig Larssons böcker, ska bli spännande!

  • Alvida
    xLOVEx skrev 2010-04-06 21:36:02 följande:
    Tack... det var snällt.
     age is just a number!

     
Svar på tråden Afrika i blodet/hjärtat del 8