Inlägg från: Indra78 |Visa alla inlägg
  • Indra78

    Decemberbebisar i Uppsala - del 17

    grodiz: Om er vagn är antik vad är då vår? Vi har kvar samma gamla Emmaljunga som vi hade till Saga, den är från 2003 tror jag... Sufletten är väldigt solblekt men annars är det inget större fel på den, bekväm tycker jag. Den har stor plats att ligga på vilket var bra för Saga som blev en knubbig vagnsovare och nu känns det bra för Rickard är ju redan rätt så lång.

  • Indra78

    grodiz: Vi tänker klara oss utan syskonvagn men å andra sidan så bor vi i en liten by. Det är extremt nära till dagmamman och om Saga börjar på förskolan i höst så kan hon cykla dit hoppas jag. Annars är ju ståbräda ett alternativ.

  • Indra78

    Kan det vara Fialottas lilla Pyrelina som ligger ute på webbisar? Jag vet inte vad de heter i efternamn eller vad hennes man heter. Men nog borde det vara dem?

  • Indra78

    Grattis fialotta! Njut av bebisbubblan!

    Det är min första kväll hemma ensam med båda barnen. Jag hade tur så Rickard sov när Saga skulle läggas, det blev inget strul. Det hade nog gått bra annars med, jag hade tänk ha honom i sjalen eftersom han inte är förtjust i att ligga själv just nu. Saga vill att vi sitter utanför hennes rum tills hon somnar men det tar i regel bara 10 min. Saga var medgörlig ikväll också, annars kan det bli en del "vill inte" och "ska bara" vid läggdags.

  • Indra78

    fnatte: Jag introducerade det eminenta verktyget napp för Rickard i natt så nu kan han tänka sig att ligga själv och filosofera en liten stund! Hurra för nappen!

  • Indra78
    Någon som vill gå med mig? På Kaplansgården, var det nu är, någonstans i Gamla Uppsala tror jag...

    19 april 19.00-21.
    Världens bästa mamma! Eller…?
    Martina Haag, prisbelönt krönikör och författare funderar över hur man kombinerar ett liv som småbarnsmamma till fyra barn, två apjobbiga hundar, en ganska jobbig katt och en man (inte helt ojobbig, han heller), med drömmen om att leva ett lyxigt liv i rosa klacktofflor av siden och svandun med ett champagneglas i ena handen och en packe dollarsedlar i den andra. Samtidigt som man drömmer om att förverkliga sig själv, utvecklas inom sitt yrke, hinna prata med och lyhört lyssna på sina vänner (som man självklart träffar regelbundet), hinna gå på den där kursen i italienska, lära sig namnen på alla föräldrarna i barnens klasser, bjuda hem folk till ett välstädat hem med två vantar av varje sort i vantlådan och varje söndag ta ut mormor på en promenad.
  • Indra78

    Brukar ni titta på Svenska Hollywoodfruar? Jag brukar se det på webb-tv och jag tycker att Maria Montazami är så underbar! Är hon så där korkad eller framställer de henne som extra dum? Grymt underhållande är hon i alla fall! Och Päivi som pratar om sig själv i tredje person... Hå hå jaja...

  • Indra78

    krikiz: jag var till kaplansgården och det var så mycket folk att de flyttade allt till kyrkan som blev fullsatt. det var kul men inte så kul som jag hade förväntat mig. enligt arrangören skulle det hålla på i 2 h men var slut efter en, vilket var lika bra eftersom jag fick träsmak... det var roligt att fly fältet en kväll också, även om lilleman hängde med och sov sig igenom alltihop.

  • Indra78

    Nu är vi med katt igen! Kom precis innanför dörren med Yuna som hon ska få heta. Det är visst någon prinsessa från makens tv-spel... Kelig som tusan är hon i alla fall, ska lägga ut bild så småningom. Vi hämtade henne på vichan utanför Fjärdhundra.

Svar på tråden Decemberbebisar i Uppsala - del 17