Inlägg från: Indra78 |Visa alla inlägg
  • Indra78

    Decemberbebisar i Uppsala - del 17

    grodiz: Underbara klokheter!

    Här går dagarna så sakteliga, det är ljuvligt att vara föräldraledig igen! Sagas lekar har utvecklats och hon leker själv långa stunder. Rickard fortsätter att vara en lättsam bebis. Vad mer kan jag begära? Önskar mig liiite mer tålamod ibland bara...

    Glad midsommar till er alla! Vad ska ni hitta på? Vi ska till ett par kompisars stuga, det kommer flera familjer och vi ska ha både knytlunch och -middag. De har skaffat höns och döpt en av dem till Saga... Ska bli trevligt att träffa henne!

  • Indra78

    En trevlig midsommar har vi haft men jag är så trött! Saga är förkyld och sover så dåligt. Kl 04 imorse mutade jag henne med att vi köper en ny film bara hon sover en stund till. Så kl 06.30 gick hon upp med sin pappa och började tjata på honom om "Prinsessan och grodan"!

  • Indra78

    Fialotta: Det blev "Prinsessan och grodan" som hon fick titta på med sin pappa. Ni missade inget idag, det gick inte att vara ute, möjligen om man var på en strand.

  • Indra78

    Krikiz: T.o.m. barnpsykologen rekommenderar hot och mutor så vi kör på det! (Hon Hallin, minns ej förnamnet, något dubbelt.)

  • Indra78

    grodiz: Hur ligger du till? Är det inte bf i dagarna?


    Är det något barn i den här tråden som suger/sugit på tummen? När började de med det i så fall? Rickard letar desperat efter något att suga på när han ska somna, men napp eller handen duger inte. Mitt bröst duger finfint men jag vet inte om det är så lyckat att amma sig till sömns jämt?

  • Indra78

    Slänger in ett grattis till Nemo här med! Du vet att du gärna får skriva om förlossningen och livet med två barn här va? Nyfiken som man är...

  • Indra78

    Hej! Maken har semester så jag kommer in i semerster-läge jag med! Ganska skönt att tänka på att jag ska vara hemma läääänge till. Vi har varit till Astrid Lindgrens värld tillsammans med våra grannar. Det var toppenfint men en dag regnade nästan bort helt. Som tur var hade vi inträde i två dagar.
    Saga har blivit så stor denna sommar, hon är medveten om precis allting (vilken veckodag det är mm) och fantiserar ihop sina lekar. När vi var i Astrid Lindgrens värld sa hon "Jag kan också skriva böcker för jag tycker om att hitta på!" Snart börjar hon på sin nya förskola i Balingsta och så ska hon fortsätta med ridskolan när terminen börjar.
    Rickard växer som en galning, han blir 5 månader om en vecka och har storlek 74 i kläder. Han har börjat äta mat och gröt, idag fick han smaka banan och smällde i sig en halv. Precis som Fialottas Rebecka har han sitt syskon som idol, Saga är helt klart roligast i vår familj enligt Rickard! Han sover hela nätterna, från kl 21 till någon gång mellan 05 och 06 och är på det hela taget en väldigt lättskött bebis, nöjd med tillvaron. Ni kanske minns Sagas nätter de första typ 3 åren... Just nu sover även hon bra men hon vaknar ju mer om nätterna än vad bebisen gör.
    Jag har skaffat mig Facebook så ni kan söka rätt på mig där också om ni vill!

Svar på tråden Decemberbebisar i Uppsala - del 17