Inlägg från: Indra78 |Visa alla inlägg
  • Indra78

    Decemberbebisar i Uppsala - del 17

    Grodiz: Är det 15 h på förskolan för O även i Sigtuna kommun?

  • Indra78

    grodiz: Om vi väljer allmän förskola så kan det bli så att Saga får gå 3 h/dag 5 ggr/v istället för tvärtom. Och det känns värdelöst med tanke på att jag kommer behöva köra henne med bil till förskolan. Annars vore allmän förskola perfekt för oss eftersom jag är ledig de flesta lov.

  • Indra78

    Igår började Sagas ridskola igen! Hon klarade hela lektionen själv, jag behövde bara gå bredvid och höll inte alls i hästen. Idag blir det storasysterfritt för Saga ska vara med sin mormor hela dagen och natten. På måndag börjar hon på sin nya förskola!

  • Indra78

    Hej! Hur har ni det?
    Vi mår bra. Maken har renoverat huset "lite". Det blev nytt golv i hallen och ivardagsrummet. Klinker innanför ytterdörren och resten parkett. Finfint! Sen ska vi smäcka upp en stor garderob istället för hatt- och skohylla.

    Saga har kommit igång på sin nya förskola, hon gillar den skarpt. Rickard växer och fortsätter vara en glad prick.
    I morgon börjar barngymnastiken här i byn, tänkte att vi kan ju gå nu när det bara är 15 h förskola. Hoppas det är bra!

  • Indra78

    Fialotta: Jag träffade en liten Rebecka på vårt lokala öppnis förra veckan, hon är alltså jämngammal med din. Kul eftersom namnet inte är jättevanligt nu.

  • Indra78


    Kolla flätan!
    Barnen och jag har varit med en annan mamma och hennes två pojkar på semester i Örebro. Vi bodde på hotell och besökte ett lekland. Det var sjukt intensivt med fyra barn i åldrarna 6 mån, 1 år, 3 år och 4 år men väldigt roligt också!
    Idag har vi köpt en faktabok om djur då det var loppis här i byn. Saga har så många frågor om djur och om hur kroppen fungerar. En morgon frågade hon varför elefanten har snabel och hon tyckte inte att mina svävande förklaringar var bra nog. "Nu berättar du varför elefanten har en snabel annars skriker jag och väcker lillebror!" Vad svara man då? "Skrik inte, mamma ska googla" typ... En liten berättelse som säger mycket om Sagas personlighet.
  • Indra78

    Vad roligt när någon skriver här!
    Tyvärr kan jag inte hjälpa dig Krikiz när det kommer till en fyraårig pojke. Saga önskar sig hej vilt hela dagarna så det är bara att välja och vraka! Hon får prinsessklänning, vingar&trollspö, Pet shop, Barbie&Ken + massa tillbehör, Pippi-figurer + Villa villerkulla, ridkläder, dvd-box, sminkdocka... OBS, detta är från hela släkten och både födelsedag och jul.
    Kläder, böcker, pyssel, lego, cd, dvd är väl annars vad jag kommer på...

  • Indra78
    Vi har hittat en honkatt som vi känner att vi inte kan behålla. Om ni funderar på att skaffa katt eller känner någon som kan ta henne, SNÄLLA inboxa mig! Och skriv inte att jag ska kontakta Uppsala katthem för de vill inte ta emot fler katter.
  • Indra78

    Saga var på 4-årskontroll idag. Hon väger 18.8 kg och är 107 cm lång. Syntestet klarade hon utan problem, skönt! Nu säger hon att hon ska bli sköterska och jobba i ett rum bredvid vår!

Svar på tråden Decemberbebisar i Uppsala - del 17