• Bev

    Bebisar födda i Umeå okt-dec 2008 (nian)

    Oj nu var det många visningar...

    Tänkte påminna lite om Tupperwarevisningen med goofika som jag tänkte ha nästa vecka! ONSDAGEN den 24 mars kl 18.30, ålidhem. Har fått lite info från demostratörinan

    "Dragplåster till Tupperware-demo v.12

    Ny katalog från v.11!

    Gästgåva till alla i form av liten Snackbägare. Bra att ta med t ex. små kex, fruktbitar el annat till ditt barn. Eller till övrig förvaring i köket.

    Ta med en gammal nappflaska och lämna in den så får du köpa Tupperware nappflaska plus vällingdosett för 159:- (ord pris 179+59=238kr) Tupperwareprodukterna är helt miljövänliga och speciellt noggrant utvalda till nappflaskorna."

    Tupperware hos Bev Onsdagen den 24 mars kl 18.30
    Bev

  • Bev
    zoi skrev 2010-03-18 15:56:06 följande:
    Anmäler mig preliminärt. Är ännu inte helt hundra på att jag kan komma. Har ni hund? Är superallergisk..Tupperware hos Bev Onsdagen den 24 mars kl 18.30Bevzoi
    Kul! Vi ska vara i vår kvarterslokal och där finns  ingen hund. Vi har katt så mina kläder kan ju ha katthår på sig... Hoppas att du kan komma i alla fall!
  • Bev
    Imagine this skrev 2010-03-24 20:33:38 följande:
    Slänger ut en liten förfrågan. Är sugen på att fota barnen.. Har en tanke om ett kort där flera barn står barrumpa och tittar ner i ett badkar och visar sina söta små rumpor Sen en annan variant på samma tema, där barnen är i badkaret och huvuden sticker upp med lite badskum på huvud/kinder ect. Så min fråga är, någon som känner att de vill låta sitt barn ställa upp på lite fotande? (Lovar inte att det blir bra kort då jag inte testat den här varianten tidigare, och jag är ju ingen fotograf, så som sagt. lovar inte att det blir nå perfekta kort! men jag testar gärna)
    Jag fotar gärna lillan! Lite beroende på när och vad det skulle kosta, men jag tyckte det lät som en toppen kul ide :)
  • Bev
    Imagine this skrev 2010-03-25 07:15:35 följande:
    Bev - Vet inte riktigt när det skulle bli. Jag är ledig onsdag-fredag till veckan om det skulle passa. Kostar ingenting, jag är ju bara amatörfotograf. Och får jag låna era barn för att öva fota är jag glad för det Min tanke är att det ska vara ca 5 barn på fotot, så kanske det finns fler som är sugen på lite fotografering? 
    Vi är lediga torsdag nästa vecka och onsdag eftermiddag :)
  • Bev

    Mrs Fisk: TACK själv det var jätte kul att ni kom!

    Zoi: TACK oxå ni för att ni kom det vart ju toppen, BRA att du tog med dig lilla släkten :)

  • Bev
    Mrs Firren skrev 2010-04-07 21:39:41 följande:
    Kickan - Superkul att packa upp grejerna! Dom är så fina. Jag är jättenöjd. Och jag ser direkt att jag inte behövde vara orolig över 86/92 skulle vara för litet...
    Era tupperware grejer finns här att hämta så du vet! :) Kram bev
  • Bev

    Jag vet det är officiellt men jag är SÄMST på att skriva men jag tittar in hos er ibland och läser det jag hinner.

    GRATTIS Huma till lillflickan, härligt!

    Har en fråga: Lillan har sedan 2 veckor inte velat somna och allt slutar med att man/jag behöver bli arg och i princip hota att gå därifrån för att hon ska lägga sig ner och försöka somna i alla fall. Hon vill absolut inte ligga själv i sin säng och skriker så fort man lägger ner henne, vi måste alltså ligga med henne i vår säng o sedan lyfta över hon.

    Någon som har något knep?
    Hon dricker välling på kvällen och somnar nästan men sen är det som hon kommer på att hon somnar o kör igång. Vi låter henne inte sova mer än max 1 ½ h mitt på dagen och hon går o lägger sig mellan 8-9. men det tar nästan 1 h för hon att somna. o det blir bara gråt och tandagnissla.

    Super jobbigt! Tips emottages med glädjestorm!

    Semester och värmeböljskramar från södra Sverige

  • Bev
    IsaCMoJs skrev 2010-07-11 11:48:14 följande:
    Bev: Här så söver vi Moa i vår säng och tycker att det går jättebra. Jag ser hellre att hon somnar trygg än att behöva ha en ledsen dotter!
    Självklart, men hon blir ju ledsen i vår säng oxå det är ju det som är problemet...
  • Bev

    Tack för era tips vi får se om det ger resultat även här men dt blir nog att vänta tills vi kommit hem efter semestern och testa. Kram

  • Bev

    Hej på er tjejer!

    Hoppas ni alla mår bra, med eller utan vattkoppor :)

    Själv jobbar jag som en dåre för att kunna höja min SGI. Men men får väl hoppas att det ger avkast i slutändan.

    Tänkte bara hoppa in och säga att jag kommer ha ett till TUPPERWAREparty måndagen den 13/9 kl 18.00 om det är någon som vill komma o kika och fika lite. (Liten extra gåva till alla som kommer har jag blivit informerad om.. ) Så ni vet om ni känner er burksugna

    Var rädda om er! Kram Bev

Svar på tråden Bebisar födda i Umeå okt-dec 2008 (nian)