Inlägg från: Queenie70 |Visa alla inlägg
  • Queenie70

    Hur bra är Vincent skor och Kavat???

    Köpte ett par supermjuka men stadiga läragåkängor från kavat i somras, de var helt underbara, men inget för vinterväder och att gå ute i direkt. Tycker alla vinterskor är stela och klumpiga tyvärr Ska man traska omkring inne, är ju ändå barfota bäst.

  • Queenie70
    Alexi skrev 2010-03-19 19:49:08 följande:
    Fast är jag ensam om att tycka att vilken sko man har till barn som precis börjat gå är ganska oviktigt? De slits ju inte för fem öre och används rätt lite. Min dotter lärde sig gå i december och antalet gånger hon varit ute med skor är lätt räknade, hon tycker bara det är jobbigt med tjocka uteskor. Blir väl skillnad om man har ett barn som lär sig gå på sommaren men jag tänker just kring vinterskor osv.
    Tänker att det inte handlar så mycket om slitstarhet, utan om rätt fotställning och bekvämlighet. Men jag håller med angående vinterskor. Där tycker jag inte det är så vansinnigt stor skillnad i kvalitet mellan billiga och dyra skor. Alla är hårda och klumpiga, och gåövningarna sker ju mest inomhus ändå.
  • Queenie70
    twix skrev 2010-03-19 20:09:23 följande:
    Var inne och tittade på dessa och dom var fina. Hur ska man tänka angående snörning och kardborrband, spelar det någon roll egentligen?? Kan tänka mig att skon sitter bättre när det är snörning men att det är lättare att ta på och av med kardborrband. Någon som vet något??
    JAg tycker passformen är mycket bättre med  snörning, och det är ju viktigast när det gäller läragåskor.
  • Queenie70
    MiisPiis skrev 2010-03-19 20:28:53 följande:
    Är såna jag har ute på Tradera nu!
    Mina går nog inte att sälja eftersom ungen krypit en del med dem så de är slitna på tårna. Dessutom vill jag nog spara dem som minne
  • Queenie70
    bomman skrev 2010-03-19 21:29:03 följande:
    En ettåring sliter ju knappast på skorna så jag tycker inte det spelar så stor roll vilket märke. Om nu märket varit viktigt så hade jag köpt begagnat.
    Jag är helt ointresserad av märken i sig. Tycker det är en jäkla märkeshysteri. Men vad det gäller läragåskor är passformen viktig, och då betalar jag hellre lite mer. Sen om de bästa skorna finns på Coop eller nån annanstans skiter jag i. Dessa var helt enkelt bäst och mjukast för små bebisfötter som ska lära sig gå.
Svar på tråden Hur bra är Vincent skor och Kavat???