Inlägg från: shoreline |Visa alla inlägg
  • shoreline

    Viktig info som MVC- och förlossningspersonal brukar hoppa över

    Vet inte om det är någon som läser här eller om det finns en nyare tråd.. chansar...
    Jag födde min son i Östergötlands Landsting och var helt övertygad om att de tillämpade sen avnavling här. Så säker att jag inte ens frågade min BM och hon nämnde ju inte ett smack om avnavling överhuvudtaget..  I går började jag och maken diskutera detta och han minns inte om de klampade navelsträngen direkt eller inte. Är det någon som vet vilka generella riktlinjer Östergötland har?

  • shoreline

    Tusen tack för svar! Sonen föddes i oktober -09 så förhoppningsvis blev det sen avnavling. Har försökt se på kort från förlossningen om det sitter nån peang men det är omöjligt att se tyvärr. Jag blir uppriktigt sagt också så förbannad för att man inte får någon som helst information om detta via mvc! Skandal! TACK Abuelita för det du gör. Jag ska ringa min Bm på måndag och fråga henne varför vi inte fick någon info om detta. Jag hoppas verkligen hon har ett bra svar.

  • shoreline
    abuelita skrev 2010-06-30 11:17:06 följande:
    Dagens Medicin i dag: Onödiga ultraljudsundersökningar avråds
    Hmm... det var intressant läsning! Tack för länken. Jag hade en diskussion om just detta med min svägerska så jag ska länken till henne också.
Svar på tråden Viktig info som MVC- och förlossningspersonal brukar hoppa över