Inlägg från: SötaSarah |Visa alla inlägg
  • SötaSarah

    Vad ska ni äta i dag 25

    Bonanza skrev 2011-02-04 17:04:32 följande:
    Marinera kycklingfilé skuren i små bitar i kryddor du tycker om. Här hemma blir det olivolja, vitlök och örtkryddor. Sen steker du den. Skär rutor av smördegen, lägg på en portion stekt kyckling och toppa med massor av brie. Knyt ihop till ett knyte, in i ugnen tills osten är smält och smördegen frasig. Servera med valfrit tillbehör!
    Åhh jag som ska äta kyckling ikväll! Nu blev jag bra sugen på detta.... :P
  • SötaSarah

    Igår blev det lax gratinerad med gräddädelost, pressad potatis och ädelostsås (hemmagjord) till det! Gott!! Men mättande..... Fy nästan jobbigt ha ha!

    Idag till lunch blir det rester av matlåda mamma skickade med mig igår, lövbiffgryta och ris. Till middag är jag ensam hemma då sambon jobbar så det blir falukorv, kokt potatis och stuvad spenat. Längtat efter det hela veckan utomlands! Ha ha, så det ska bli gott.


  • SötaSarah

    Idag blev det falukorv, kokt potatis och stuvad spenat till lunch! Mmmm....

    Till middag blir det hemmagjord tomatsoppa med hemmagjorda vitlöksbröd (eller köpta bröd men bara vanligt utan vitlök, de fixas hemma ;)) och blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt om vi orkar!


  • SötaSarah

    Idag blev det trerätters. Eller ja, vi har ätit förrätten än bara ;)

    Sparris, parmesan, pinjenötter och balsamico till förrätt.

    Varmrätt blir nu fläskfile fylld med mozarella, soltorkad tomat och basilika med potatisgratäng och en sallad med avokado.

    Efterrätt blir en halloncheescake från Louisesspis med bärsås. Hoppas den lyckas! Jag är sååå dålig på sånt, efterrrätter och bak! ;)

    Sen skulle vi äta ostbricka och frukt men vet inte riktigt hur vi ska hinna få i oss det men ja, kvälen är lång, eller? ;) Dock jobb imorgon så blir väl inte såå lång he he!


  • SötaSarah

    Lunchen blir rester från igår, fylld fläskfilé med potatisgratäng.

    Middagen blir köttfärssås och spaghetti sen lite ostbricka och frukt till Melodifestivalen, vi orkade itne få i oss den efter 3-rätters igår! ;)


  • SötaSarah
    Tinkerbelle skrev 2011-02-19 11:40:14 följande:
    Vad kul! Du kommer säkert att lyckas, min i bloggen är verkligen bara ihopsläng för att testas och det blev ju bra Bara att röra ordentligt så allt blandas innan hallon rörs ner så kommer det att gå bra. Jag är mer nervös för att ni ska gilla den...
    Jag kommer nog apa efter dig och ta ostbricka efter vå rmat eller en mousse.
    He he den blev god! Lite "mjuk" kanske trots 4 h i kyl men nästa gång ska jag ställa den en stund i frysen tror jag innan servering. Men supergod! Såg dock fruktansvärd ut, hahaha. Hade ingen bra form! Måste köpa såna ringar till nästa gång så blir det nog snyggt. Gjorde dock inte den hallonpurén jag va för lat så jag tog bara hallon och björnbär med florsocker och kokade ihop till en liten sås :P Men riktigt gott!

    Ostbrickan orkade vi aldrig ha ha, så den äter jag själv ikväll när sambon jobbar ;)
  • SötaSarah

    Igår blev det bakad potatis med olika röror, sent på kvällen då jag var på teamfest med jobbet men när dom andra gick på krogen gick den gravida kvinnan hem och åt bakad potatis med käresta! :D Smarrigt och enkelt!

    Idag blev det en "brunch" eller typ frukost med american pancakes, lönnsirap, banan och amerikanska blåbär som överraskning till älskling och för att lyxa till frukosten för en gångs skull passade bra såhär en fin söndag :D Till lunch blir det något med rörorna som är kvar, på smörgås eller potatis som jag tror blev över. Middagen blir något så smidigt som ugnsbakad laxfilé, romsås och kokt potatis efter önskemål från sambon! :)


  • SötaSarah

    Lunch blev rester från igår, lax, potatis och romsås.

    Middag blir antagligen något så enkelt som falukorv med potatis och stuvad spenat! Orkar jag kanske det blir fläskkotletter med rotfrukter i ugnen i stället men troligtvis inte :P Slutar sent idag och imorgon så får bli enkelt dom dagarna! Sen blir de rester av kladdkakan jag gjorde på sambons önskan igår :)


  • SötaSarah

    Igår blev det falukorv, potatis och stuvad spenat! Sugen på det idag igen, får det ju till lunch men tänkte äta det till middag idag också men korven tog slut så får bli en annan dag. Blir troligtvis grillad kyckling, ris och currysås om jag orkar åka och handla annars blir det spenatsoppa med ägg!


Svar på tråden Vad ska ni äta i dag 25