Inlägg från: ellinoras |Visa alla inlägg
  • ellinoras

    Mola/Druvbörd

    Tack :) Min läkare säger att jag verkar vara gravid. Vi har skyddat oss men jag tror att det kan vara så, det stämmer med dagarna. Jag ska göra en ordentlig undersökning nästa vecka, vi får se då.

    Hur går det för dig? Har du blivit friskförklarad än eller får du fortsätga med kontroller?

  • ellinoras
    Villhabebisnu123 skrev 2018-02-21 20:06:20 följande:
    Hoppas verkligen att det går bra för dig och att värdena endera sjunker eller att allt ser bra ut och det är en graviditet. Håller mina tummar.

    Jag fick äntligen svar från läkaren och det visade sig vara "bara" ett vanligt missfall. Trodde inte man kunde gråta av lycka för att det "bara" är ett vanligt missfall. Har gått i över 4 veckor och trott att jag kanske inte skulle få skaffa barn på över ett halvår och det har fått mig att må så dåligt då det kanske skulle göra att jag aldrig skulle hinna få barn innan mina ägg blir för dåliga. 
    Tycker ni alla är så galet starka som har gått igenom och fortfarande går igenom detta. Er kämparglöd är så inspirerande och jag kommer bära med mig era historier och er optimism för resten av mitt liv.
    Jag hade turen på min sida. Hoppas turen är med er och att ni blir bra fort så ni kan skaffa de barn ni längtar efter.

    Stor kram till er som kämpar där ute!
    Vad skönt!! Grattis!! Jag är så glad för din skull :) Ett vanligt missfall är ju tufft nog men nu kan du gå vidare och försök igen. Hoppas att det tar sig snart! Du kan väl kika in nån gång och berätta hur det går.

    Tack för dina fina ord! Jag tror att det kommer gå bra det här. Kram på dig
  • ellinoras
    Horisontell1990 skrev 2018-02-21 15:04:51 följande:

    Vad roligt att det verkar kunna förklaras med graviditet! Känner du dig förhållande vis lugn och trygg i det eller är de även oro?

    Jag bor utanför Sverige och här har man fortfarande kvar riktlinjen att uppföljning och graviditetsförbud är minst 6 mån. Dock har vi börjat försöka igen då jag inte kunde hantera att behöva vänta längre än om vi hade bott i Sverige! Därför blev jag lite nojig när jag läste att dina prov plötsligt började stiga.. När vi började försöka hade proven varit under 5 ungefär 1,5 månader. Vi hoppas på bebis så snart som möjligt, även om vi är oroliga för att läkaren i dagsläget inte skulle bemöta det med god min.

    Vill såklart uppmana andra drabbade läsare att följa er läkares råd :)


    Vet du, jag känner mig faktiskt ganska lugn och trygg. Det finns så klart en oro i att inte veta och den första graviditetsperioden är ju alltid lite orolig, man vill bara att tiden ska gå och det lilla knyttet stanna. Men på något vis så känns det som att allt är bra. Vi får se nästa vecka, då ska jag på koll. Jag vet inte hur mycket det går att se när det är så tidigt, men det känns ändå skönt. 

    Jag förstår verkligen att du inte vill vänta om det inte finns någon medicinsk anledning till det. Bara det inte är så att läkaren vet något du inte vet? Jag menar om det skulle kunna vara så att hen har någon anledning att ge 6 mån grav-förbud men inte förklarat ordentligt för er? Om det inte är så är det väl bara att köra tänker jag. Som jag har förstått är läkarna på Charing Cross värlsledande på detta och om de säger att de är ok så litar jag på det :) 
  • ellinoras

    Ja men dåså, då tycker jag att ni gör helt rätt i att inte vänta :) Jaa, det är väldigt skönt att ha tillgång till god sjukvård. Lycka till!

  • ellinoras

    Oj, så spännande! Jo, jag gjorde vul igår och det visade på en tidig graviditet. Det var verkligen en lättnad. Jag hoppas så att denna lilla ska stanna! Om två veckor blir det ny koll, då kan man förhoppningsvis se lite mer. Berätta hur det går för dig!

  • ellinoras
    Villhabebisnu123 skrev 2018-02-28 20:11:58 följande:

    Åh va kul! Så glad för din skull!

    Håller tummarna att allt går vägen denna gången för dig!


    Tack snälla :) Jag är glad men också orolig. Jag försöker vara cool men misslyckas fullständigt.

    Hoppas att även du får bli gravid snart igen!
  • ellinoras
    Villhabebisnu123 skrev 2018-03-07 11:51:07 följande:

    Hur har det gått för dig?


    Än så länge går det bra, inga tecken på missfall. Jag ska kolla nästa vecka, då får vi se. Jag tycker att det känns ganska jobbigt med denna väntan, men försöker göra det bästa av situationen. Hur går det för dig? Jag håller tummarna!
  • ellinoras
    Villhabebisnu123 skrev 2018-03-12 19:50:54 följande:

    Fick ett plus så har jag tur blir det ett novemberbarn


    Gratulerar, vad roligt! Ett litet novemberbarn va :D Jag är i vecka 7+1, så beräknad till slutet av oktober. Imorgon ska jag göra ul/vul igen, jag är så nervös att jag knappt kan andas. Hoppas så innerligt att det går bra denna gång, men kan inte låte bli att tänka på hur hemskt det var sist
  • ellinoras
    Horisontell1990 skrev 2018-03-12 21:13:21 följande:

    Stort grattis till plusset! :) För oss gick det tyvärr inte hela vägen denna gång. Vi får fortsätta vänta på vår tur..


    Men nej, så tråkigt. Jag beklagar verkligen. Fy alltså, man tycker ju att det borde få gå bra bara när man redan har varit igenom något så tråkigt. Stor kram på dig!
  • ellinoras
    Villhabebisnu123 skrev 2018-03-13 07:44:40 följande:

    Det kommer gå bra för både dig och mig. Jag har det på känn. Den lilla kommer stanna kvar ska du se.


    Åh tack, jag hoppas det!
Svar på tråden Mola/Druvbörd