Inlägg från: hallon80 |Visa alla inlägg
  • hallon80

    20:e tråden för effels egna supermorsor 2006

    Fina barn på alla bilder!
    Kommer ihåg när Alex skulle ha kostym till vårt bröllop...den vill han fortfarande använda
    Jaha, då va helgen avklarad, vi har mest bara varit...fått oljat in köksbordet och tv-bänken igår när F va rastlös...bakat kanelbullar...tvättat en massa och plockat undan lite saker på Alex rum.
    Jobbade på HIA (hjärtintensiven) i fredags...mitt gamla jobb...ska hjälpa dom lite i sommar. Det va kul och behövs nog bara lite uppfräschning sen e jag på banan där igen.
    Idag ska jag egentligen på instruktioner på lasarettets gym..men eftersom jag i fredags på jobbet började känna att jag hade ont i halsen och förkyld så....Ja halsontet är borta men förkylningen är kvar..så får jag nog hoppa det idag och se till att få bokat in en annan tid
    Denna vecka långhelg för mannen nice.
    Igår satt vi och funderade på vår ALV resa...skulle vilja ha nåt stopp på vägen...men hittade inget lämpligt. Vill dessutom hinna med Kosta när vi är där förbi....

    Maja
    Förbrukar man verkligen 2 hela dagar 10-17 där?


    Mitt hjärta är komplett
  • hallon80

    Tittar in och skriver att vi har det så bra, igår kom det ÄNTLIGEN lite värme till södern. Idag dagis för Alex del, dom ska springa det årliga Nektarinloppet (dagis heter Nektarinen). Jag är lite förkyld..inte vetat om det va allergi eller förkylning..men igår blev jag säker...fick sååå ont i pannan att det måste va förkylning! Trodde jag skulle behöva gå till dr idag men nu är det bättre.
    Nu får det bli dagis! Ha en skön dag.


    Mitt hjärta är komplett
  • hallon80

    Tjingeling i tråden!
    Sitter på jobbet lite mer än 3 timmar kvar. Natten har varit ok hittills...Sista natten av 2. Nice.
    Idag ska jag till frisören och ta bort dom gråa slingorna Får se va det blir för resultat. Va inne på ljusa slingor men funderar på om inte färgning täcker det gråa bättre i längden. Jaja, får väl se va det slutar med.
    Allt lugnt fortfarande hos oss. Vi laddar för ALV den 4-5 juni, nice.
    Kollade precis min lönesida och såg att utbetalningen ser bra ut...så blir ju en runda via Kosta *längtar*!

    Maja
    Du blev sketasnygg i håret sen du va iväg och fixade det. Stort +!

    Hoppas att alla andra har det bra nu får det bli lite frukost.


    Mitt hjärta är komplett
  • hallon80

    Hanna
    Ja, lön är inte fel. Nope jag skulle också kunna va hemma ALLTID om jag bara hade haft mera pengar. :-S
    Jaha, så du testar på livet som ensamstående 3 barnsmamma! Kommer gå super!
    Shit O redan 1 månad!! Hur har vikten varit sen?
    Förstår att du känner dig sliten, men det kommer nä du får sova..även om det kanske dröjer tyvärr.


    Mitt hjärta är komplett
  • hallon80

    Maja
    Fina bilder. Låter som om ni har haft det bra.

    Hanna
    Vi måste höras...sorry för lite mycket jobb just nu
    Jaha, så Oscar vann nappkampen. Bra med en nöjd bebis.
    Hoppas att tågresan och Gröna Lund blir bra. Eller ja, det vet jag att det blir.

    Så nu har jag bara lite kvar av mina tre nätter..skönt kan jag säga. Då vi mest suttit av tiden.
    Idag beger vi oss till Kosta och sen vidare till Nybro för att sova hos kompisar tills imorgon då vi kör till ALV. Ska bli roligt, Alex ser sååå framemot det.. Ja, vi med!
    Alex har bytt bilstol och sitter numera framåtvänd, kommer få åksjukemedicin nu för att det är så långt vi ska åka men när vi kommer hem ska vi testa att köra till mina föräldrar 2.5 mil utan...Nervigt kan jag säga redan nu!
    Håll tummarna att vi får fint väder nu i dagarna när vi är iväg.

    Nu ska jag fråga dom andra om jag får gå hem...kan va skönt att få sova lite innan vi ska köra. Upptäckte då att Kosta är öppet till 19 idag istället för som på lördag när vi skulle varit där bara till 17.
    Hörs när vi är hemma igen.
    KRAM


    Mitt hjärta är komplett
  • hallon80

    Hanna
    VI hade det toppen. Kunde inte bli bättre, vädret va på topp och glada barn!
    Alex fick va med sina Lejonhjärta i 2 timmar och det va verkligen toppen. Han gick som en svans efter både Skorpan, Jonathan, Hubert och Jussi!! Goa unge. Fick fotat många fina foto...340 st!! Dit blir det igen när L är större och då får det bli någon extra natt där.
    Skönt att er resa gick bra, det gjorde vår också på vägen upp för då va det 22 mil till Kosta sen 4.5 mil till kompisarna där vi skulle sova natten till fredagen. Hemvägen va 36 mil direkt hem från ALV..Innan vi ens hade lämnat Vimmerby va A kissig men kunde inte kissa..sen 1.5 mil utanför blev han kräkig..och då funderade jag ett tag på hur dom andra 35 milen hem skulle gå :-S
    Men han somnade och när han vakna igen  va allt ok. Men sen va Linn missnöjd, bajsade, Alex va kissig och det skulle tankas. Så det kändes som om hemresan tog hur lång tid som helst + att vägen ner till Växjö va rena skitvägen!!
    Härligt att du kunde ägna dig åt M och H och att du bara va med O vid amningen.
    Hahaha..goe Måns...usch för spöktåg.
    Blev du klar med tvätten idag?
     Vi måste ringas nu i dagarna..Jobbar 2 nätter nu sen e jag ledig och ska förbereda inför mitt Leila kalas på söndag!
    Allt bra hos er annars?

    Var håller alla andra hus?? Ute i fina vädret, Joss jobbar väl som en tok?? Tina?  Hoppas i varje fall att allt är bra med alla. Hur vi har haft det läser ni ju ovan!
    Hos oss händer det inte så mycket framöver, lite jobb i veckan, plus mitt kalas på söndag...annars lugnt tror jag! Så nu är det äntligen ljust ute..så skönt när man jobbar natt, men ändå nästan 3 timmar kvar PUH!!
    Hoppas att alla får en bra dag!


    Mitt hjärta är komplett
  • hallon80

    Joss
    Låter som om din kidnappning blev lyckad. Ja, verkligen vilka fina vänner som åker så långt..det är vänner det!!
    Att va bakis i 2 dagar kan jag förstå att det va värt. Roliga saker du fick göra. Vattenskidor hade jag velat testa.
    När är nu bröllopet då? Usch för mycket jobb! När är semestern? Åker ni nånstans i samband med bröllopet?
    Vi har ju vår Lalandiatur kvar...som vi längtar oerhört mycket efter. ALV va ju bara bäst. Alex pratade idag om hur det va när han va med Skorpan, Jonathan, Jussi och Hubert....Han bara längtade efter att träffa dom igen...frågade om vi kunde ringa till Skorpan Goa unge!
    Själv jobbar jag nu sista natten av 2...Senare idag har jag introduktion på HIA mellan 8.30-16..sen får det bli storhandling efter det. Skattepengarna kom ju igår...så idag ska mannen och barnen åka och köpa ny sandlåda och möblemang till barnen på Rusta...det söta lilla bänksetet...måste vi ju bara ha!!
    Ha det bra vännen!! Vi måste ringas en dag!! KRAM


    Mitt hjärta är komplett
  • hallon80

    2 nätter på jobbet snart avklarade! Nice.
    Inte mycket liv här i tråden...antar att alla har fint väder eller massor att stå i!!

    Men lite livstecken kanske kan ges...Tina, Maja, Joss??

    Igår va det den stora dagen med POP rea...shoppade på som bara den i webshopen på morgonen innan morgonrundan på jobbet.. Därefter skickade jag mannen till butik vid öppning. Som vanligt törs jag inte säga summan för då är jag idiotförklarad..men nu kan jag med gott samvete säga att mina barn är fint klädda minst 1 år framöver och det värmer mitt mammahjärta <3
    Fyllde ju 30 i söndags och tackar för alla grattis på fb och här. Blev en bra dag trots att vi fick sitta inne....hade ju kalas ala Leila Bakar...med kakbuffé med enbart recept från Leilas a piece of cake...smarrigt och uppskattat!! Samt att jag fick en massa fina saker....Ib Laursen skålar tex, presentkort på Önska (köpa Snö of Sweden smycke), presentkort på Team Sportia för nya träningsskor....Sånt där fint fat...hmmm....Portugal....Minns inte va det heter.. En stor fin bukett rosa/gula/röda 30 st rosor av min man och barnen + att Alex hade valt en stor fin orkideé till mig för att mamma älskade ju såna hade han sagt i affären Goa unge!! Nu väntar en fin Kitchen Aid på mig från man och barn ska bara välja färg... .:-0 Hmmmm.......
    Ser ut som en dag med fint väder idag med...Linn och jag ska på apoteket medans Alex är på dagis...samt en runda till Jysk för att spana vaxduk...vill ha en med jordgubbar på...Tips??

    Hoppas att alla får en nice fredag/helg. Vår blir lugn...ikväll kommer jag va trött eftersom jag inte ska sova idag...imorgon lugnt..sen söndag är det tid för nattjobb igen!!
    KRAMIZ


    Mitt hjärta är komplett
Svar på tråden 20:e tråden för effels egna supermorsor 2006