Inlägg från: puh1976 |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Vi som börjar använda Clearblue fertilitetsmonitor i Oktober 2009, Del 3
  • puh1976

    Behöver får skrika lite ALLA MINA kompisar blir gravida men inte jag ... har fått veta att två av mina närmsta vänner är gravida .... när är det vår tur? Vill inte värka ego men ... det känns så surt.

  • puh1976

    Vi har försökt på allvar under ca ett år, och har inga barn sedan tidigare jag närmar mig 34 och han 40 .... så jag börjar få lite små brådis...

  • puh1976

    Hej ni i tråden som varit gravida tidigare vilka syntom har ni haft då? Jag känner mig så himla trött att jag somnade halv nio igår och har molvärk i magen .... det är säkert bara inbillning men ... hoppet lever

  • puh1976

    ... är det någon annan i tråden som har BIM om ca 6 dagar?

  • puh1976
    Älskade Ängel skrev 2010-04-10 20:51:47 följande:
    Jag hade bara mensvärk.. Så varje dag, hela tiden trodde jag mensen skulle komma och på dag 38 i cykeln så strålade det ner i benen och gjorde skitont. Tänkte jag tar ett test bara för å få se neg o tänkte att mensen då skulle komma. Såg då TVÅ streck på billiga testers sticka och tänkte att det nog var fel på testet men det andra visade samma!! Ringde min sambo som kom hem och vi tog ett CB, plusset kom innan kontroll strecket ens hann o komma.. Det var LYCKA.
    Jag får väl se om det är ng, vi får väl hålla tummarna till BIM {#lang_emotions_sunny}. Det skulle ju vara så trevligt med en liten julklapp.
  • puh1976
    dallas skrev 2010-04-11 08:09:49 följande:
    puh; När jag var tvillinggravid så blev jag SUPERTRÖTT redan 8 dar efter dom satt in embryot, plussade 11 dar efter ÄL- men då visste jag ju att dom satt in ett litet 6 celligt embryo....Lite mer flytningar hade jag oxå- men kommer inte ihåg om det kom lite senare... Med Alexandra så var jag nog osäker, ja molvärk, typ mensvärk men det har jag ju jämt (känns det som) efter ÄL. Trött blev jag senare, men inte alls på samma sätt som gången innan. Hoppas du är gravid nu!!!!  jag går här och känner och känner, dag 24 nu, hade molvärk för några dar sedan nu typ ingenting, trött är jag men det är ju för att man går upp så tidigt varje morgon och oftast lägger man sig lite för sent! .igår somnade jag innan 22 men det var bara för att jag såg en bra film-då somnar jag alltid!OM det mot all förmodan har tagit sig så skulle BF vara på julafton (om jag räknat rätt)
    Ja nu håller vi tummarna för att vi varit snälla och storken kommer med julklappen i år.
  • puh1976

    Och en helt annan fråga .... var köper ni era stickor och vad får ni betala för dom?

  • puh1976

    Tant röd börjar visa sin fula nuna, och hon är allt annat än önskad...

Svar på tråden Vi som börjar använda Clearblue fertilitetsmonitor i Oktober 2009, Del 3