Inlägg från: nattis83 |Visa alla inlägg
  • nattis83

    "83:or som börjat bebisverkstad" och nu är gravida/fått barn

    tessiej skrev 2010-04-10 20:21:03 följande:
    hallå. Nu har jag hittat hit :) har idag kommit hem från Gran Canaria där vi spenderat den senaste veckan :) vi har haft en jätteskön semester.imorgon går jag in i v.10. På onsdag har jag första samtalet med mvc. Har samma barnmorska som jag hade med mitt första barn så det känns bra!
    ååå nice:)..min pappa å släkt kommer och bor på teneriffa:D
  • nattis83

    jag har vanliga kläder änså länge..med dom andra barnen hade jag nog vanliga kläder hela tiden..fast då var det ju inget snyggt gravidmode heller,haha..men nu finns det ju massa fina mammakläder:D

  • nattis83
    lolinool skrev 2010-04-12 19:15:45 följande:
    ja det finns en hel del fint. Dock skulle jag gärna se att det fanns lite mer rockiga kläder också. men men, är ju bara en kort period.Helt sjukt att man snart gått hälften av tiden nu. På fredag går man in i v20!jag var också tvungen att köpa mammabyxor i v12-13 eller så, som tur fanns det ett par fina svarta på topshop. Sen så kan jag fortfarande använda ett par jeggings(jeansleggings) från HM som är som vanliga jeans fast med resår längst upp.Men jag är inte så stor än. Magen börjar dock bli rundare. :)snart är det dags att börja shoppa bebisgrejer i alla fall :D har bara handlat lite grejer såsom några bodys o en mössa o så. har ni handlat mycket?
    jag har inte handlat nåt alls,haha.inte alls likt mig..men när lönen kommer så bröjar vi:)
  • nattis83

    hej tjejer...jag undrar hur mycket ni gått upp i vikt?.jag går in i veckA 21 om några dagar..jag har gått upp 0,5 kg...

  • nattis83
    lolinool skrev 2010-04-14 09:04:54 följande:
    Nu har jag en ny bild i galleriet från idag tagen med min crappy mobilkamera ifall ni vill se tjejer.
    åå vilken fin mage:)...min är inte riktigt så stor,hehe:P...kan du hålla in din mage?

    det konstiga med min mage är att det syns mer när jag ligger på rygg..hmm.skumt..men så fort jag står upp så liksom åker den in...jag kan ju inte lägga upp bilder..kanske kan jag lägga upp en magbild som profilbild för dom som vill se,hhaa:P
  • nattis83

    tack för era svar tjejer;)..nu kan jag skriva en uppsats om våran vikt,hahaha:P..skoja bara;)......jag gick upp 10 kg med första barnet och 8 kg med andra barnet...nu har jag bara gått upp o,5 kg så antar att det kanske bara blir runt 6 kg denna gången..det är ju bra så länge bebis växer som dne ska:)..jag har fått ganska stora barn..första vägde 3,6 och andra 4 kg:D.....nu har jag beställt mammakläder från hm..ska hämta ut dom när lönen kommer...äns å länge har jag vanliga kläder eftersom magen inte har vuxit direkt..men nu när ja sitter å jämför kort sedan innan grav så ser jag ju att jag fått en liten bulle,haha...så nu börjar den växa fortare kanske:)

  • nattis83
    lolinool skrev 2010-04-14 10:47:41 följande:
    Tror det är så himla olika hur mycket man går upp helt enkelt men så länge man äter normalt tror jag inte man ska oroa sig för mycket.:) :)
    precis..bara man äter normalt å bebis blir större det e det viktigaste:)..allt är ju individuellt..vissa lägger ju inte på sig så mycke under graviditen trots att barnet är ganska stort,haha..bara man mår bra själv så:)
  • nattis83
    MammaEmilie skrev 2010-04-14 10:39:08 följande:
    Hej jag hoppar in här är född 83 och väntar mitt första barn BF 13 juni är i vecka 32 nu. Tiden rasar fram och nu börjar det närma sig. Jag har gått upp 18-20kg ändså länge får se vad det slutar på . Jag klarar inte av dom nya mamma byxorna men lågmidja dom skär in i magen, har ett par jeans i äldre mamma model som jag fått av min killes syster, det är dragkedja på sidan och jeans tyg hela vägen upp ovanför magen också har jag mamma mjukis byxor som man kan slasa omkring i hemma.Jag har väl köpt det mesta till bebisen nu lite grejer kvar som jag ska ta den här månaden och nästa sen är förhoppnings vi vår lilla krabat härt.  
    välkommen:D
  • nattis83
    LurvensFrö skrev 2010-04-16 16:35:42 följande:
    gud vad skoj!! Själv ska jag på första rul om ca 2 veckor. Ska fråga efter 3d.
    ok..va kul..men 3d rukar dom inte göra på rutin ul!...3D rekomenderas först från ca 24 veckor å frammåt..men jag kommer gå i v 24.kunde inte vänta,haha..men det är på privatklinik....vilken vecka är du i nu?.ja har precis gått in i vecka 21..
Svar på tråden "83:or som börjat bebisverkstad" och nu är gravida/fått barn