Inlägg från: Förälskad |Visa alla inlägg
  • Förälskad

    Vita Hem fortsätter...

    Hoppas ni får det trevligt på träffen i morgon. Själv har dottern varit magsjuk hela veckan. Hon har kräkts sedan måndags natt och fram till igår morse. Nu har hon bara feber och känns något piggare. Så mycket som jag har skurat och bytt lakan den här veckan så förtjänar jag ett års ledighet nästan, jag är helt slut.
    Hoppas som sagt att ni får en fin dag i morgon!

  • Förälskad
    Kaktus76 skrev 2010-04-16 14:22:14 följande:
    Ska strax åka och hämta barnen på dagis,men hinner kika in en sväng till er ändå Här snö/regnar det nu....tur man inte har putsat fönstrena på utsidan ännu numberone: Vad trist att ni/du inte är nöjd med ritningarna. Ska ni be dom göra om eller hur går ni vidare? För lite privatliv i soffan,det vill man ju gärna behålla för sig själv Förälskad: Usch för magsjuka......det kan verkligen ta knäcken på en!!Pums: Har hans "beteende" pågått länge? Hur är hans språk? Har en jobbarkompis som har haft samma dilemma som ni,men hennes dotter var sen i pratet och det enda sättet hon kunde göra sig "hörd" på var genom att bitas och slåss....tills pratet lossnade!!Fluffiga: Kan heller inte komma in....så jag inboxar också Nä dags att rusa iväg!!!!Tjing,tjing.....
    Det är jätte jobbigt med magsjuka {#lang_emotions_undecided}

    På tal om att putsa fönster så tog vi hit en städfirma i höstas som putsade alla fönstrena i huset (huset är på drygt 300kvm och det är många stora fönster här), vet du vad de tog för smatliga fönster med ROT-avdrag?

    900 kr. Det är så galet, klart värt pengarna.. In och utsida samt mellan.. Rubb som stubb... {#lang_emotions_laughing}
  • Förälskad
    Kaktus76 skrev 2010-04-16 16:30:34 följande:
    Ok...ja hoppas att ni kommer fram till en lösning,som både funkar och känns bra ända in i hjärteroten!!Förälskad: Verkligen värt pengarna....hatar att putsa fönster. på mitt hus så sitter det gamla fönster,vilket innebär att det är både in/ut/mellan som ska putsas. Och slår ju aldrig fel,att när man har satt i hop fönstrena igen så är det ALLTID ränder...grrr......Är det någon här som e med på FB?? Jag har blivit heeeeelt besatt av den sidan...också
    FB?

    Ja, billigt tycker jag för ett så tråkigt arbete {#lang_emotions_laughing}
  • Förälskad
    numberone skrev 2010-04-16 17:56:53 följande:
    mimmi:Ja precis ... vi tänkte möblera om idag och se hur det blir med tv-rumsdelen och sen tejpa upp köket lite å se om det kan kännas bra. Sitter å är as tjurig som ett litet barn som inte får godis. Jag VILL ha en porslinsho men sambon tvärvägrar!! Jag har sett en blandare som jag vill ha men den lär inte bli fin till en vanlig jäkla ho. Han morrade till mig att han minsann inte tänkte köpa en ny ho efter en liten tid bara för att den gått sönder.
    Jag håller med din sambo även om det är jätte fint.. Min svägerska ville ha porslinsho och det är jätte jobbigt när man ska diska hos henne.. Man är så rädd att någonting ska gå sönder..
    Mimmi 71 skrev 2010-04-16 17:33:24 följande:
    Jag har också använt mig av städfirma vid fönsterputs tidigare. Men sedan vi flyttade till hus så känns det lite för lyxigt. Vi har supertråkiga pivåfönster - enda fördelen är ju att de är helt underbara att putsa, man kan ju stå inomhus hela tiden 8fast mina fönster putsas allt för sällan iallafall )
    Sant. Det kostar och är lyxigt men VÄLDIGT skönt {#lang_emotions_laughing}
  • Förälskad
    numberone skrev 2010-04-16 19:16:32 följande:
    funderar på om denna kan kännas lantlig www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S59829173
    Absolut. Det är ju såhär att vill man ha det så lantligt så möjligt så är det ju egentligen en diskho i rostfritt stål som man ska ha. Det är ju trots allt såhär att en rostfri diskho har funnits längre än en porslinsho och i många sommarstugor och på landet så är det väldigt få som har diskho i porslin. Sedan så kan man välja att ha det mordernt lantligt och opraktiskt, allt för att företagen som säljer porslinshoar ska kunna tjäna så mycket pengar som möjligt på oss konsumenter.
    Jag kan inte skriva klart allt jag tycker och tänker för min lillkille gnäller i min famn just nu, men lite såhär tänker jag...
    Jag vill dock inte sticka under stol med att det är fint med porslinsho!
  • Förälskad
    Hjälp tack..

    Vi har ett stort som hänger ihop och som vi har som vardagsrum och matsal. Rummet är 82 kvm. Jag undrar om ni vet någon fin tapet som skulle kunna passa i ett så pass stort rum.
    Jag tycker det är jätte svårt och letar för fullt. Har ni någon bra hemsida? finns det någon tapet som ni gillar och som ni har eller tänkt på väldigt mycket?
    Jag vill ha en och samma tapet i hela rummet helst. Tapeten bör vara åt det något ljusare hållet.
  • Förälskad
    mage06 skrev 2010-04-18 21:32:42 följande:
    This is the place tapetorama.se/ Haha, nee, vit färg gör underverk Visst var det ett fantastiskt skåp! Jag letar som en tok efter ett sånt så dyker det upp ett...i Malmö, blöööö
    Oj vad tapeter men vilka priser {#lang_emotions_sealed}
  • Förälskad

    Såg nu att det fanns tapeter till rimligt pris också.. 5500 kr rullen tänker jag inte betala {#lang_emotions_laughing}

  • Förälskad
    Daggdroppen skrev 2010-04-19 17:01:01 följande:
    Låter som en underbar träff! Har någon bilder att bjussa på?Har ni tips på presenter till nyfödda? Annat än kläder. Makens syster fick en liten tjej igår och snart får min bror barn. Skulle vilja ha något som "alla andra" inte har...
    Ett träd.
Svar på tråden Vita Hem fortsätter...