Inlägg från: så mycket bättre |Visa alla inlägg
  • så mycket bättre

    Flickor som har pojkkläder / Pojkar som har flickkläder

    Helene OSV skrev 2010-04-14 18:25:06 följande:
    Ja, mina barn använder barnkläder!Vilken avdelning vi köper dem på skiter jag faktiskt fullständigt i!Valter fick nyss en knallrosa vindfleecejacka med orangea kantband inköpt på KappAhls flickavdelning.
    Samma här. Förstår inte varför de ska vara indelade efter kön..
  • så mycket bättre
    Helene OSV skrev 2010-04-14 21:36:35 följande:
    Samma här. Jag gillar helt enkelt inte tråkiga blå och gröna kläder, jag gillade det inte när jag fick tjejerna och jag gillar det inte nu när jag har en kille heller. (jag ändrar ju inte klädsmak bara för att jag får en son)Jag gillar dock inte ryschpysch, volanger, spetsar och fjanterier heller utan enkla, färglada, lekvänliga, mjuka barnkläder.
    Vi handlar också nästan bara på tjejavdelningen eftersom jag vill ha klara, glada färger till min son! Inte mörka, murriga, tråkiga färger.
  • så mycket bättre
    BlommyNess12 skrev 2010-04-14 22:36:14 följande:
    Man får liksom leta, min son fyller två efter sommaren, och det går att hitta en t.ex grön vanlig plyschdress i större storlek än typ 86, p h&m och lindex, och köpa enfärgade t-shirts.Men jag håller med, det är skitjobbigt och man måste verkligen leta. Nu har han ju visserligen typiska "pojkkläder" och typiska "flickkläder" i byrån också, men det är sånt han fått i present, eller fått ärva från sin moster eller min kusin. De används dock inte så jätteflitigt.
    Det går lite i vågor tycker jag. När sonen började ha strl 86 i början av februari så hittade vi i princip inga kläder med klara färger till honom (vi handlar på lindex och kappahl mest) men sen när vårkläderna kom så har vi hittat en massa fina tröjor och byxor på kappahl i jättefina färger (ta 3 för 2), allt från klargrönt till lila

    Men jag tror att det beror på enskilda kappahl-affärer också vilka färger de tar in tyvärr.
  • så mycket bättre

    En sak till jag inte förstår mig på är det faktum att flera av de bodys min son har i strl 86 som uppenbarligen är ämnade för tjejer är stretchiga! WHY? Inte har jag då nånsin stött på några pojkkläder som är stretchiga? Har en 1,5-årig flicka några former att visa upp eller varför i hela friden ska det vara stretchmaterial? Kan någon förklara det för mig?

    Sen behöver jag väl inte ens nämna att pojkar inte får ha fjärilar, hjärtan (om det inte är några rockiga flames eller nåt runt), blommor osv på sina kläder.. Enligt affärerna, alltså.


  • så mycket bättre
    Natosh skrev 2010-04-15 15:20:51 följande:
    Hade som påskmission att berika barnens garderober och det var dom vanliga HM, Kappahl osv som jag besökte. Mina iaktagelser:Försökte hitta byxor till dott, på tjejavdelningen. Tajta stretchjeans i stuprörsmodell till min tvååring? Don't think so. Lite lediga varianter, men bara i ljusrosa, chockrosa, ceriserosa, mörkrosa och rosarosa. Jag har inget emot rosa. Men nu har hon redan rosa mjukisbyxor i flera upplagor. Sen alla dessa trekvartsbyxor när man tror sig ha hittat något lite löst, ja då var det till för sexåringar Över till pojkavdelningen. Mörkgrönt, militärgrönt, marinblått och svartblått. Man blir ju självmordbenägen hallå det är våår! Lively up yourself! Lillebror ärver det som överlevt, och det går så bra så. I hans storlek finns det dessutom ganska mycket gladgrönt, vilket jag tycker är uppfriskande att vila ögonen på
    Vilken storlek har hon då? För på vårt kappahl och lindex finns mjukisar och velourbyxor i klargrönt, lila, rött, klarblått osv. i storlek 86-128. Kolla in Kaxs på kappahls hemsida tex!
Svar på tråden Flickor som har pojkkläder / Pojkar som har flickkläder