Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Första barnet BF januari 2011

    Ögonsten till M skrev 2010-08-21 15:42:20 följande:
    Hej allihopa Då var man hemma från en superskön vecka i värmen. Var välbehövligt :)
    Fick även ett glädjande besked där nere att man flyttat min RUL till den 23:e istället för 26:e hehe Så nu är man nervös.

    Veckan har varit kanon. Hade dock 53 grader en dag så lillen i magen var inte så glad. Körde slut på mammsen :) Och flygresan gick oxå bra. Vet ej dock hur jag ska tolka lillen då det bubblades och rördes som bara den där inne vid både lyft och landning. Men mysigt var det och känna henne/honom :D
    Välkommen hem:) då har erat lilla pyre fått flyga för första gången då:) Vårat har varit på 2 konserter, något den gillade starkt:)
  • Hondendärknasiga
    MammaTillOliver skrev 2010-08-22 00:14:37 följande:
    ligger din bebis också långt nere? =) blir din livmoder oxå sådär stenhård innan bebis rör sig?
    Ja den ligger väldigt långt ner. Det är full aktivitet i magen om kvällarna, nu även om mornarna...när man vaknat, kan jag lgga där och busa med bebis. Trycker jag på magen, får jag tillbaka en buff eller rentav en spark:)
  • Hondendärknasiga
    Miian skrev 2010-08-22 10:16:56 följande:
    Hej,  jag hoppar in här också.
    Vi väntar en flicka beräknat den 9 januari.
    Förra veckan började jag känna sparkar, Och nu är sparkarna så tydliga att min sambo till och med känner dom när han lägger handen på magen :)
    Imorse va min mage också lite sne, och man såg ungefär hur hon låg där inne för magen hade en helt annan form än när jag gick och la mig och va helt hård där jag tror hon låg. Mycket spännande allting och nu börjar allt kännas väldigt verkligt.=)
    välkommen! Allt gått bra hitills?
  • Hondendärknasiga

    Jag är halvvägs ja med..v 20+4...har gått upp 8 kilo!!! :/ Fast jag tränade som en tok innan grav, och slutade med det, pga foglossning och ryggont. I början av graviditeten åt jag som en häst, stoppade i mig något hela tiden. Det har dock lugnat ner sig nu, hoppas att jag kommer ligga någorlunda still med vikten nu. Vill helst inte få allt för mkt att kämpa med sen.

  • Hondendärknasiga
    Aint Your Fairytale skrev 2010-08-24 09:50:00 följande:
    Om jag inte minns fel så är du ganska smal va?! Då är det rätt naturligt att kroppen vill lägga på sig lite extra så den har. Jag som är överviktig fortfarande behöver ju inte lika mycket extra som er som är smala.

    Du får tänka på att inte äta för mycket och för ofta onyttiga saker, så är det nog ingen större fara...  
    Många av kilona försvinner ju sen när bebisen kommit ut, som bebisens vikt, fostervattnet, moderkakan, de svullna brösten, vattnet i kroppen, o.s.v.
    Ja vi får la hoppas det:) Om inte annat, så är jag redan peppad att börja på gymmet sen, när bebis-skrutten e ute:) Saknar gymlivet som 17. (ni kan läsa mer om det i min blogg ninairmeli.blogg.se)
    Men nu får jag typ liknande sammandragningar av att cykla, så överanstänga sig e ingen hit nowadays:P
  • Hondendärknasiga

    Sitter här och e lite ledsen. Fick just ett samtal från chefen, där det visar sig att iaf en av mina kollegor stör sig på att jag inte kan jobba som jag ska på jobbet (e personlig assistent). Grejen är att jag har pratat med alla mina kollegor om hur jag har det, får lätt ont och skulle vara jättetacksam om de kunde ställa upp. Visst inga problem, det löser vi, är det jag fått till svar. Men tydligen inte...jävla skitsnack. Trodde folk kunde ställa upp på mig i två månader till, men icke sa nicke. Tur att jag ska till läkaren på måndag, så jag kan få en sjukskrivning. Det ville jag inte tills för en kvart sen, men nu känns det inget roligt att gå till jobbet.
    Gaaah...100% kvinnlig arbetsplats gör mig tokig! Varför kan inte folk säga som det är rakt ut? Nä först ska det snackas och grejas bakom folks ryggar.
    Kan hjälpa att jag e gravid, men inte att jag har ont..jag har inte skapat mig foglossning liksom.
    Sorry för långt inlägg, var bara tvungen att spy ur mig lite galla!

  • Hondendärknasiga
    Mela75 skrev 2010-08-24 18:42:01 följande:
    Kvinnoyrke i vården..jag känner igen sånt, mycket skitsnack..  Det är bara tråkigt att du inte hade bra arbetskamrater  som kunde ställa upp för dig.
    Jag förstår att du inte vill gå tillbaks speciellt när ni hade pratat om det. Klart att du ska få lufta dina problem, är det inte det bland annat sidan är till för?? Kaffe
    Tack:)
    Har en helt underbar sambo här hemma också, som säger att vi löser allt tillsammans:)
  • Hondendärknasiga
    lindaalbert skrev 2010-08-24 21:57:34 följande:

    jobbar också inom vården, skitsnack förekommer.. har bara lust att spy på allt ibland, för de vågar ju ej säga det till den det handlar om.. grrr.. rak och öppen kommunikation sa jag första dagen på jobbet inte fan visar de mig det.. f*n säger jag bara. kvinnor i ett nötskal.. sorry.. så trist när det gör att man mår dåligt.. grr


     


    Ja jag menar...hur svårt kan det vara att säga "Nä Nina, det här kommer inte hålla, jag tycker det är orättvist. Vi får hitta en lösning."
    Nä, påskina att allt e bra, sen snacka skit plus gå till chefen, som (till råga på allt) plötsligt står på deras sida!
    Tårarna rinner ikväll, trodde jag hade fina arbetskamrater som ställde upp, och gav tillbaka för allt det som man gett själv under åren, men icke sa nicke. Imorrn är det jag som ringer chefen och meddelar att jag inte tänker sätta min fot på den arbetsplatsen igen. Jag har semesterdagar att ta av och jag får vara sjukskriven 7 dar utan intyg. Som TUR är ska jag till läkare på måndag. Får jag inte gå därifrån med ett sjukintyg, vet jag inte vad jag gör..
  • Hondendärknasiga
    Aint Your Fairytale skrev 2010-08-25 10:21:54 följande:
    Jag låg och tittade på magen igårkväll igen och jäklar vad det rörde sig...

     


    Kände även en del på magen och när jag hade handen väldigt långt ner så fick jag helt plötsligt en liten spark mot handen. Blev nog lite chockad, för jag började gråta av lycka, haha.


     


    Första gången jag kände utanpå... Shit vad coolt alltså, vilken upplevelse! Drömmer


    Gladgrattis! nu kommer du bli beroende av att känna på magen hela tiden:)
  • Hondendärknasiga
    Trixet skrev 2010-08-25 11:18:42 följande:
    Aha..? Hmm.. Men då hoppas jag att jag får mitt i oktober, då nästa BM-besök är!
    Du kan nog ringa din BM så skickar hon ett:)
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011