Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Första barnet BF januari 2011

    Trixet skrev 2010-08-30 16:15:43 följande:
    Jag fick tips av svärmor häromdagen; En tesked lingonsylt! Enligt henne hjälpte det henne enormt mycket under sina graviditeter!

    Jag ska testa nästa gång halsbrännan dyker upp.
    Ramnelia skrev 2010-08-30 21:15:01 följande:
    Jag har provat lite olika, det som funkar för mig är Losec från apoteket. Man tar en tablett om dagen och den verkar 24 timmar. Hade jätte jobbig halsbränna innan och nu ingenting. 14 tabletter för 99:- tror jag, lätt värt det tycker jag!
    Tack för era tips. Jag var på apoteket och köpte nån tablett. Smakar vidrigt men funkar!:)
  • Hondendärknasiga
    TheOnlyOne skrev 2010-08-31 09:07:55 följande:
    Jag har öppnat min.
    Fick information, typ goboken, pampers, ett par tidningar och en cd skiva, vanisch burk, lactacyd tvål, amningsinlägg, lite blöjor och ett paket våtservetter.
    Fick även en blöjhink när jag frågade.
    Riktigt tråkigt paket!
    haha va fattigt!
  • Hondendärknasiga

    Ett jävla samhälle vi lever i egentligen. Var hos läkaren igår, har ju foglossning och smärta typ hela tiden. Jobbar som personlig assistent, med tunga lyft och långa dagar.
    Tror ni jag fick sjukskrivning? Näpp icke sa nicke. Hör i Sverige ska vi tydligen jobba på med både smärta och andra problem med kroppen.
    Graviditet är ingen sjukdom....nä...det fattar nog vem som helst.
    Bara å bryta ihop och komma igen...

  • Hondendärknasiga

    Varje kväll och varje morgon är det en liten cirkusbebis i min mage:) Jisses vad den rumlar runt och sparkar och har sig. Så mysigt. Och vad ett liv man ännu inte träffat, kan få en så glad när man e ledsen, så lugn när man e arg. Och att man kan älska någon så mkt, som man ännu inte träffat..det är helt fantastiskt!

  • Hondendärknasiga
    angio101 skrev 2010-09-01 10:14:51 följande:
    Nja, barnmorskan sa att moderkakan låg i bakvägg, så inget som ligger i vägen och dämpar, men men, tids nog lär jag nog känna av pyret.

    Nu efter RUL ligger allt fokus på bröllopet istället, kan inte fatta att det bara är en och en halv vecka kvar...
    Ska prova bröllopsklänningen idag, för att se att allt fortfarande stämmer i måtten, fast det borde det göra, jag kan ju fortfarande h mina vanliga byxor utan att de känns tajta (ja, har oxå bra vaddering på magen sedan tidigare)
    Åh ska du också gifta dig? Hihi vi med...i november kör vi ett borgeligt bröllop för närmsta släkten:)
  • Hondendärknasiga

    Har sett på Livet på BB nu. Alla där verkar ju ha med sina mammor. Funderade på om jag ville ha med min mamma på min förlossning. Och kom fram till att nej...det vill jag inte. Detta är min och älsklingens grej, ska slutföra det ihop bara vi två också. Kommer bli fantastiskt, längtar riktigt:)

  • Hondendärknasiga
    Mammatillnoah skrev 2010-09-03 09:04:48 följande:
    åå om en timme är det dags för RUL =S så nervös har knappt kunnat sova
    Kommer gå fint! Lycka till. Du ger väl en update här sen, om hur det var?:)
  • Hondendärknasiga

    Nån mer än jag som har problem emd näsebold? Vaknar varje morgon och kan typ inte andas via näsan, för det är massa levrat blod...blodsmak i munnen hela morgnen...bläää! hatar blod..

  • Hondendärknasiga

    Mkt ska man stå ut med för att bära på ett litet pyre. Nu ringde min BM, jag skickade in lite blod för ett prov (TSO tror jag det var) Hade lite hög puls.
    Jaha...lite förhöjda värden på sköldkörteln...så nu får man äta medicin. Kan släppa efter graviditeten, men kan också få leva med det hela livet
    Med medicin mår jag bättre, och det är även bra för bebis:) Får börja på måndag.
    Foglossning och nu det här...

  • Hondendärknasiga
    toksnippa skrev 2010-09-04 08:30:33 följande:
    Här är det upp o ner i mitt liv och därav är jag inte så aktiv. Har skrivit lite i min blogg om det, försöker snabbläsa igenom favorittrådarna men ni skriver oftast mycket så man inte hinner inflika något Då pratar ni oftast om något annat!

    Ska snart iväg till sjukhuset igen till min älskade mamma, man hoppas på mirakel men man vet ju hur utgången tyvärr blir. Hon är i slutskedet av sin svåra cancer. Ha ni andra en bra helg!
    Mina tankar går till er!
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011