Inlägg från: monchichi76 |Visa alla inlägg
  • monchichi76

    30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet

    Det här var ett bra initiativ.. Man vet ju själv hur det är att sitta och läsa om andras graviditeter när man själv kämpar för plusset.
    Än om man är glad för dem så är man ju samtidigt rätt så avundsjuk...

    Grattis till plusset Massamys!

    Det där med att vara nojjig är så jobbigt.. För mig sitter min nojja i att kolla toapappret efter blod. Och om jag känner nåt där nere, tex. flytningar (ursäkta) så tror jag direkt att det är blod som kommer...det är så jobbigt!
    Men än värre är det att jag nu i två nätter drömt om att jag blöder..inte ens i sömn slappnar jag av ..knäppgök!
    Men som sagt..det är "bara" att försöka ta ett djupt andetag och  njuta av att vara gravid..

  • monchichi76

    Kan tänka mig att nojjan följer med en hela vägen, att man hittar annat att oroa sig för hela tiden. Sen när den lilla är född kommer annat att oroa sig över

    Själv har vi v12 som det största delmålet  eftersom vi sett ett hjärta picka i v9 och sen var allt över efter ca två veckor..
    Men jag ska väl först komma till läkarkontrollen v7 En dag i taget..

    Massamys..inatt slapp jag den eländiga drömmen som tur var!

     Men jag blir tokig..som vid alla mina graviditeter kan jag inte sova på morgonen..vaknade kl 7.00 idag, på ledigdag!  Undra varför det blir så?

  • monchichi76
    Sanne....oj vilken hemsk resa du varit med om! Men vilken chock och otroligt underbar känsla det måste ha varit att få se det lilla hjärtat! Grattis!!
    Jag har en vän som störtblödde flera gånger genom graviditeten, genom byxkor och allt..och nu har hon en 1½åring. Fanns ingen förklaring till hennes blödningar. Men annars har man ju hört talas som just det att det kan vara en tvilling som kommer ut..
    Skönt att du har tid så snart igen..bara för att få vädra sina tankar om inte annat.

    Angående KUP och NUPP så har jag inte tänkt på det..har inte fått frågan nångång vid tidigare grav. av bm heller.. När får man den frågan?
    Fvp har jag nekat till eftersom jag inte kommer att klara av att ta bort den lilla vilket som (om det inte vore jätte gravt skadad), så jag tänker att det får jag ta den dagen.

    Massamys... Så jag är inte ensam om att vakna onödigt tidigt då Men jag vaknar inte alltid av att jag är kissnödig, men oftast..
    Jag är nu i 5+0, du då?

    PP...Jag har ju ingen erfarenhet alls av att vara i denna vecka du är i..men som jag fattat så är det bara de som varit gravid förr som lyckas känna av den lilla tidigare. Annars fattar jag som att det brukar komma runt v18. Eftersom du har de symtom du har..och känner små saker där inne så står säkert allt rätt till. Men jag förstår att du kan känna oro.. Ring in igen och kolla om en snällar bm svarar så du kanske kan få en lite tidigare tid iaf..
  • monchichi76

    Icka....skönt att det inte var nån fara med det du känt. Vad underbart det måste vara att få höra den lillas hjärtljud! Måste kännas mer verkligt då.

  • monchichi76

    Massamys... Ryggen har jag alltid svag så jag vet inte vad det beror på när jag får det nu. Men ligamenten har jag känt av en gång..jädrar vad det drog åt! Känns tidigt men med tanke på vad min livmoder varit med om på 1års tid så är den nog rätt så redo för sånna saker..

    Angående Albylen så har jag börjat ta ½ tablett nu. Då jag sa till min läkare att jag tänkte öka till 1/3 vid graviditet så tyckte han att jag kunde ta ½ ist. Enligt honom så skulle det inte vara nån fara med tanke på att man ändå inte kan dela helt perfekt, en dagen blir kanske lite mer än andra. Sen är det ju så mkt lättare att dela oxå!

  • monchichi76

    Sanne.... Eländes elände att det aldrig får vara nog! Jag förstår att tiden måste sega sig fram nu, usch.. Jag håller mina tummar för fullt och hoppas av hela mitt hjärta att allt ska se bra ut iaf!! Kram

Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet