Inlägg från: gedansk |Visa alla inlägg
  • gedansk

    Att kunna planera som tvillingförälder..

    Elise85 skrev 2010-08-18 08:31:09 följande:
    Alla sa till mig hur jobbigt det skulle var att vara gravid med tvillingar "du kommer bli så stooor..." Efterhand som veckorna gick och jag aldrig tyckte att det blev jobbigt utan red och grejade i trädgården till samma dag de kom (37+0). 
    Då började alla säga att jag skulle minsann vänta tills de kom ut, DÅ skulle det bli jobbigt. Jag skulle inte ha någon tid till något annat och att ha tid till mina hästar skulle inte finnas på kartan. Nu är tvillingarna snart 3 månader och jag har all tid i världen till mina hästar, renover stallet, städa huset och fixa trädgården.
    Men nu börjar alla "vänta tills de börjar krypa..."
    Jag blir så trött på alla dessa kommentarer om hur jobbigt mitt liv ska bli om några månader! Jag vill i så fall upptäcka det själv och inte ha en mardrömsbild att stressa upp mig över redan nu. Jag tror att barnen i mycket anpassar sig in i föräldrarnas liv och inte tvärtom. Jag tror också att man blir lyckligare om man tar det lite som det kommer, planera det du kan men få inte panik om det inte hinns med just idag.
    SÅ planera och försök hålla det men om det ändå inte går så gör det bästa av det! Man lär sig till nästa gång vad som gick fel!

    Och man är absolut inte en dålig förälder för att man vill ge bort sina barn till den första bästa ibland, det är fullt naturligt även om man inte så ofta pratar med andra föräldrar om det. Det ska verka så underbart hela tiden men det är långt från sanningen många gånger.
    känner igen det där mina tvillingar är 4 månade pch ska man gå runt och vara orolig för att "nu kommer det att bli hemskt" så kommer jag få magsår.  planering är ett måste för mig sprciellt då vi ska iväg någonstans så att allt och alla är med : )
Svar på tråden Att kunna planera som tvillingförälder..