Inlägg från: Pocahontas |Visa alla inlägg
  • Pocahontas

    Att kunna planera som tvillingförälder..

    Jag tycker att det är mycket lättare att ha tvillingar, och lättare än jag tidigare hade trott att det var att ha ett barn också. Kanske har jag lätta barn, för jag fattar inte vad folk gnäller över som har ett. Men i utvecklingsfaserna är det lite tufft och slitsamt någon vecka eller två i taget.

    Jag tycker om att ha planerat och strukturerat till en viss grad, men även en viss spontanitet. Min kille däremot kan inte planera på morgonen vad vi ska äta till middag på kvällen, det är för långt fram. För mig är det den största källan till stress - om jag försöker planera så är han aldrig med på det jag har planerat.

    Det som är jobbigt med tvillingar är att vara social tycker jag! Svårt att vara på stan med båda själv, och jag har tröttnat på att ha gäster (vilket vi haft mycket sedan vi fick barn) pga städning, matlagning, störd amning, störda sovtider för barnen, kan ej skicka hem gästerna om det blir kaos et c. Extra jobbigt om man inte kan planera i familjen så det är städat och handlat dagen innan... bäddar för bråk och stress.

Svar på tråden Att kunna planera som tvillingförälder..