Inlägg från: glittervind |Visa alla inlägg
  • glittervind

    Bf i jan/feb 2011 från Malmö

    Hej malmömammor!

    Har ni plats för en till?

    Vårt andra barn är beräknat till 2 mars och vi har en flicka som är 2 år och 3 månader sedan tidigare. Vi är bara i v 6 än sålänge men jag tycker att min mage redan har ökat oroväckande mycket i omfång... Precis som tidigare graviditet så är mina mättnadskänslor totalt utraderade och allt smakar så gott.... Mår för övrigt strålande, om än lite trött.

    Jag tror att vi får en pojke denna gång. Var helt säker på att det var en tjej sist och behövde inte ta reda på det men denna gång är jag lite sugen på att kolla. Det känns liksom lite förbjudet, så många som tycker att man absolut inte ska kolla i förväg men det bestämmer väl vi? Hur som helst har vi ju tid på oss att bestämma oss, blir inget ultraljud förrän rutin i v 18. Har inte ens hunnit ringa mvc. Det blir nog familjens hus där vi även gick förra gången.

  • glittervind

    Tack tack, roligt att ha hittat hit! Det är alltid kul att följas åt på sådana här äventyr!

    carrobarro: jag håller med dig, det är roligt när det börjar hända saker! Vi tänkte berätta för våra familjer redan till helgen men jag har tyvärr inga bra tips. Förra gången var jag extemt hormonpåverkad och snyftade fram den glada nyheten till mina föräldrar som inte hörde vad jag sa. Totalt utan värdighet! Skäms Det finns ju folk som gör värsta grejen av det och det trodde jag nog att jag med skulle vilja göra men det passade inte riktigt oss.

    Jessica: Fy så jobbigt. Hoppas att allt går bra. Att ta det lugnt är säkert det bästa du kan göra. Får du nån typ av uppföljning från mvc eller liknande? Så du slipper gå runt och oroa dig hela sommaren menar jag.

  • glittervind

    Jag tycker nog också att Ullared är värt ett besök om man behöver mycket barnsaker. Leksakerna är helt klart bäst men det finns ju mycket annat med. Vi är ett gäng mammor som brukar åka två gånger om året. Jag tycker mest att det är en kul grej men jag kommer även hem med en hel del i kassarna... Undrar om de inte har någon typ av kömätare på sin hemsida där man kan få en uppfattning om hur mycket folk där är.

    Jessica1: Å så skönt att du fick en trolig förklaring på vad som hände. Verkar ju inte vara något man behöver oroa sig för. Väntar du tvillingar?

    carrobarro: Lycka till på inskrivningen idag! Trist att inte få gå tillsammans. Jag pendlade också när vi väntade vårt första barn och det var tråkigt att inte vara tillsammans hela tiden men jag kunde gå till mvc i malmö så det kunde vi i alla fall dela.

    Jag känner också mest av tröttheten och hungern än så länge. Har en energidipp som varar exakt mellan från det att jag hämtar loppan på dagis till dess att mannen kommer hem. Hur dålig timing kan man ha??

    Verkar som att flera av oss som väntar syskon har 08or sedan tidigare! Roligt!

    Hur går det med era namndiskussioner? Någon som har bestämt sig redan? Eller har någon favorit?

Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö