• elzilen

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    RackarnsMamma skrev 2010-07-20 22:44:53 följande:
    har jag fattat det hel-tokigt...eller är det här alla mammor som fick barn i mars 2010?
    vi är mammor i sthlm, men andra får ju vara med oxå. Vi träffas och umgås en massor och pratar om allt vi kan.
  • elzilen

    rackarnsmamma: har oxå en liten pojk :o) häng med på en fika ngn gång, alltid så kul.

    Jag börjar att sakna er så otroligt mkt nu, men snart så hoppas jag att vi får träffa några av er, kommer hem till Sthlm på lördag, så nästa vecka vill jag ha fika....


  • elzilen

    Nu är vi på väg hem från Öland, känns lite sorgligt samtidigt som det ska bli skönt att komma hem. Men som tur finns det kvar nästa år. Det är helt sjukt vad jag älskar Öland. Och helt underbart väder har vi haft.

    Vi ses under veckan hoppas jag :o)

  • elzilen
    MiahMaria skrev 2010-07-26 09:21:40 följande:
    Åh, Ezilén, synd att jag missar dig precis!

    Imorgon drar vi iväg till Korea. Tydligen är det shoppingfestival när vi är där + att krw (koreanska won) är extra låg i år. Me like a lot!!!

    Emma är kinkikgare än någonsin idag. Inget är bra, bara bra bära bära. Yey, för jag har inget annat för mig idag än att bära och vyssa......Inget alls som måste göras.....
    Ja det är ju så det blir så här på sommaren, men vi ses ju i augusti iallafall. vi kommer hem från norrbotten den 15:de
    Lovi skrev 2010-07-26 09:50:14 följande:
    Fika i morgon, Ska vi säga på Waynes Götgatan? Där är det ju hyfsta lätt att ställa barnvagnar? Men jag är så klart öppen för andra förslag.
     
    Fika imorgon,
    Tis: elzilen, Lovi, Veronika

    jag kan tycka att fiket inne i skrapan har ännu större plats för vagnar och skönare stolar. men waynes funkar det med.
  • elzilen
    JooCee skrev 2010-07-28 18:36:46 följande:
    Hej vänner!

    Nästa vecka vill jag i väg på träff!! Någon som kan? Då börjar mannen jobba igen och storkillen ska ha semester med sin fader en vecka. Alltså finns inga hinder!  Har nästan längtat lite efter att rutiner och vardag igen. Är så nyfiken på vad som har hänt i era liv på senaste, har ju knappt hunnit vara inne här ens en gång så det känns som att jag är heeeelt off.

    Emeline har dock åkt på en öroninflammation.. hmmm.. stackars lilla fyramånders får nu äta apäcklig medicin. Skulle inte förvåna mig om jag fått ytterligare ett öronbarn? Time will tell, och denna gång är jag ju i så fall både förberedd och mer kunnig i ämnet. Men nästa vecka borde hon vara fit 4 fight igen.

    Kram på er finingar <3
    jag kan....

    FIKA v.31
    mån: eva-lena,
    tis: eva-lena,
    ons: eva-lena,
    tors:
    fre:
  • elzilen
    Lovi skrev 2010-07-29 18:38:31 följande:
    Idag fick jag mens för första gången sedan j:s tillblivelse. Inte konstigt att jag kännt mig svullen som en flodhäst i ett par dagar. Så mensen tillbaka + dejtar. Do i have to mention, skaffa preventivmedel! Ska ringa Bm jag gick till under graviditeten. Hon berättade om något helt nytt pessar som är mycket mindre och säkrare än de äldre modellerna. Har ingen som helst lust med p-piller iaf, har inte ätit det sedan 2001. Har alla ni andra fixat nytt preventivmedel?
    samma här som helena, kondom är det som gäller. men ska väl ta kontakt med BM nu när man nästan inte ammar längre. För cerazette vill jag absolut inte äta igen...
  • elzilen
    Alfalfafrö skrev 2010-07-29 23:40:19 följande:
    Jag måste också skaffa något nytt prevmedel... funkar inte alls med cerazette... Kör kondom nu, mindre kul tycker jag..

    Inser nu att min mens blir bara värre och värre för varje barn, jag kommer behöva sjukskriva mig tre dagar när jag har mens, det bara forsar ur mig... verkligen sjukt! Undra om man kan lösa det på något sätt, vill verkligen inte ha det så.. Kan inte leva normalt! Ursäkta mina detaljer men jag har nu de senste menserna haft så jag rest mig och jag känner hur det rinner ner för låren..inget hjälper! jätte jobbigt, vågar inte gå ut!
    man kan tydligen bränna så att man inte blöder så mkt, de var tänkt att det skulle göras på mig när jag var yngre, men det hjälpte med p-piller. Kolla med din BM. Något ska ju finnas, har du testat cyklo-f förresten, har hjälpt många andra med samma person, finns receptfritt på apoteket.
Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!