• kixan

    ska man våga starta?????

    flisanzigge skrev 2010-08-14 17:49:38 följande:
     kan känna att det blir värre med åldern då hon blir rörlig och kissar mer.
    Fast ett ec:at barn kissar snarare färre gånger ju större de blir, eftersom de tömmer blåsan ordentligt när de kissar istället för att småskvätta som blöjbarn ofta gör.
  • kixan

    Du kan ju prova att bara lägga en liten tyglapp i blöjan så märker du lättare om det kommer kiss. Eller köp rutvävda vikblöjor att ha hemma bara, dom är inte så dyra och funkar bra för hemmabruk, dessutom kan man använda dom som trasor till allt möjligt annat sen (vi torkar golv och fönster med våra bl.a.)


    A -03, F -05, BF 20/11 -10
  • kixan
    flisanzigge skrev 2010-09-02 13:28:02 följande:
    Kanske en dum fråga nu men vare sig jag har tyg eller pappersblöja så är det väl försent att prägla ljud när hon redan har kissat?? Jag kan ju inte ha handen i blöjan jämtTungan ute

    Däremot så har jag faktiskt några gamla tygblöjor och nya trasor från Jysk som är som tygblöjorna, de hade man ju iofs kunnat vira om henne och då hade jag ju märkt när hon kissade men det hade inte komiit floder som dränkte ner mig, babysitter mm
    Precis så gjorde vi. Googla trekantsvikning så får du en praktisk vikning med snibbar så du kan knyta fast blöjan hjälpligt.
    Jag vet inte riktigt det där med att prägla ljud, vi rutinkissade rätt mycket i början och då gjorde vi ljud när det kom kiss, men sen kändes det ändå överflödigt med ljud på nåt sätt, för jag fick in rytmen liksom (iaf när jag litade på magkänslan) och då kissade hon ju för att hon var nödig, inte för att jag gjorde något ljud.
    Man kan prova att spola vatten samtidigt som man rutinkissar, det blir man ju nödig av även som vuxen. Cool
    A -03, F -05, BF 20/11 -10
Svar på tråden ska man våga starta?????