Inlägg från: Anonym (varför inte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (varför inte)

    Jag måste sälja min kropp

    Jag tycker att det är förjäkligt att döma någon som säljer sex! Nu menar jag inte att det är ok med trafficking, eller att sälja sex för att få pengar till droger eller annat missbruk, alt. att man jobbar p.g.a. ett missbruk.

    Faktiskt tycker jag att det är minst lika för jäkligt att behöva ha dåligt samvete och känna sig billig för att man säljer sex. Är den skammen självpåtagen och äkta eller är det samhällets syn på sexarbetare som skapar den skammen?

    Å andra sidan har sex för mig aldrig varit någon big deal. Skulle jag själv sälja sex skulle jag vara precis lika restriktiv med mina kunder som om det varit en "vanlig" sexpartner. Men jo, nog skulle jag hellre knulla ihop en lön än att städa toaletter eller stå på McDonalds - sex är något jag tycker är roligt. Städa och steka burgare är det INTE. 

    Annars, TS, testa sälja trosor. Det finns en enorm marknad för det, och även om det kanske tar litet längre tid att få ihop de där 10 000 får du det nog rätt lätt. Men då "slipper" du ju ligga om du verkligen inte vill det. Och göra något man inte vill ska man verkligen inte göra!  

Svar på tråden Jag måste sälja min kropp