Inlägg från: littlemisstrouble |Visa alla inlägg
  • littlemisstrouble

    Vi med PCO som har eller ska göra GBP

    va roligt att höra att era op har gått bra mickan och gurkazz. nu är det bara att kämpa på så kommer kilona rasa av er.


    Planering är a och o......
  • littlemisstrouble

    hörni damer som har gjort op nyss i eksjö. vet ni vart jag ska ringa om jag ska höra mig för hur deras väntetider är? har ju som sagt min remiss i värnamo och är godkänd där men väntetiden känns alldeles för lång när den är 10-12 månader.


    Planering är a och o......
  • littlemisstrouble
    Mickan21 skrev 2010-11-09 14:38:34 följande:
    Du ringer till kirurgmottagningen dom har telefon tid mellan 10-12 på vardagar telefon nummer är 0381-35300 Så frågar du henne du kommer till=) Det gjorde jag när jag väntade=)
    okej ska ringa dit och höra med dom. för det är väl bättre och ringa dem först och höra med väntetider med mera än att be värnamo skicka remissen direkt? ja menar det är väl bättre och veta förutsättningarna innan man har skickat iväg remissen igen.
    Planering är a och o......
  • littlemisstrouble
    gurkazz skrev 2010-11-09 21:59:00 följande:
    Du kan ju även ringa till värnamo och kolla med dom, för en av dom som skulle opererats hade varit i värnamo och fått ja men dom hade skickat henne vidare till eksjö..
    :)
    jo kan jag ju göra iof men hade velat höra med eksjö först hur lång väntetiden är och hur mycket man måste gå ner och så vidare. alla sjukhus verkar ju ha olika regler på allting vad gäller op. en del säger att man ska flyta andra säger att man bara behöver gå ner och det kvittar hur. knepigt varför det är olika.
    Planering är a och o......
  • littlemisstrouble
    sunflower79 skrev 2010-11-10 14:52:49 följande:
    jag lämnar den här tråden, men som sagt.. har genomgått operation 2008, har PCO-S och fått hjälp med att bli gravid och väntar nu mitt första barn om två veckor! har ni frågor eller bara vill bolla något får ni gärna skicka ett inbox istället!
    lycka till alla väntande och nyopererade! ni har en häftig framtid framför er =)
    ska du lämna tråden va tråkigt.
    Planering är a och o......
  • littlemisstrouble
    gurkazz skrev 2010-11-10 20:39:29 följande:
    Ja vet ju att dom vill att man ska ner 10% av sin övervikt och flyta i 4 veckor..
    Och den dagen ja opade mig frågade jag sköterskan hur många remisser dom hade fått in då svarade hon att dom hade ett 50 tal som väntade...
    oj såpass många ändå som ett 50tal då kan det ju bli tal om rätt så länga väntetider där med. är bara så frustrerande med väntetider när man först ska vänta 10-12 månader för att få göra operationen, sen ytterligare 12 innan man kan få hjälp med att få barn. om man nu har lyckats gå ner till under 30 i bmi vill säga. som sagt frustrerande.
    Planering är a och o......
  • littlemisstrouble
    gurkazz skrev 2010-11-14 18:01:26 följande:
    De känns jätte bra, nu mår jag kanon.. :)
    Jag har minskat nästan 5 kg sen operationen och de är så ofartbart.. :)
    va roligt det måste kännas jättebra
    Planering är a och o......
  • littlemisstrouble
    jazmine25 skrev 2010-11-18 15:14:23 följande:
    Hej igen

    Det var ett tag sen jag skrev här. Jag har kommit så långt att jag i januari ska göra IVF. Inte endast pågrund av att jag har PCO men kombinerat med att jag och min make måste använda oss av donerade spermier. Vi ska börja med den korta metoden i slutet av januari. Jag har i dagsläget gått ner 28 kg men jag tycker det går såååå sakta. Drömmen från början var att gå ner till 69 kg men jag väger idag 80,7 så det är lite mindre än 11 kg kvar. det hinner jag ju inte tills det blir dax för bebis skapande.
    28 kilo, bra kämpat va roligt att ni ska börja med IVF. hoppas på att det blir bebbe då håller tummarna för er.
    Planering är a och o......
  • littlemisstrouble

    Vart tog alla vägen här i tråden? Hoppas ni stannar kvar och pratar även efter att ni har gjort op

    Själv har jag pratat med läkaren nu och kommer att opas på sophiahemmet OM jag hinner gå ner så mycket som dom ville innan mars. GULP hur jag nu ska hinna det. Vatten och morötter? Tips någon.


    Planering är a och o......
Svar på tråden Vi med PCO som har eller ska göra GBP