Inlägg från: valkyrie |Visa alla inlägg
  • valkyrie

    Vi med PCO som har eller ska göra GBP

    littlemisstrouble skrev 2010-12-21 13:01:09 följande:
    precis så tänker jag med. vill inte ha något p-medel som sitter i jättelänge sen när man faktiskt har gått ner i vikt för målet för mig är att bli smalare så att jag antingen fungerar med mens och ÄL själv eller att man får hjälp med det och då vill jag inte ha något gammalt p-medel som sätter stopp för det.
    precis för det kan ställa till det rätt mycket. men vill man använda det så skulle jag rekomendera p-piller för dom inner håller rätt hormoner för kroppen med det sitter i upp till 1 år i vilket fall.
  • valkyrie
    littlemisstrouble skrev 2010-12-21 15:21:48 följande:
    ja och jag tror p-stav och liknande sitter i ganska länge dom med faktiskt.
    ja det sitter i jätte länge. jag hade det innan. men det va innan jag fick veta att jag hade pcos. och dom intehåller helt fel hormoner tyvärr annars är det mest praktiska medlet tycker jag. har testat det mästa
  • valkyrie
    littlemisstrouble skrev 2010-12-21 23:01:55 följande:
    ja hade jag vetat att jag hade pco så hade jag väll antingen inte haft pmedele överhuvudtaget eller tagit ut det mycket tidigare än vad jag gjorde. jaja som sagt lätt att vara efterklok.
    känner lika dant. när fick du reda på att du hade pco`? och hur fick du veta det
  • valkyrie

    håller med dej dom kan göra såna tester redan när man är runt 15 tar 5 minuter och så kan man få rätt hjälp från början. jag fick med reda på det för ett år sen. jag tog ut min p-stav för 2 år sen och då började allt krongla mens och skit. vi har försökt få barn i 2 år nu. och märkte snabbt att det va nåt som va fel. så jag fick tjata i 1 år om att få komma in och kolla för jag mistänkte att det va pco eller pcos jag hade för hade läst mycket om det. så nu sitter man här och känner sej helt hjälp lös

  • valkyrie

    Håller helt med dej. Hur länge har ni försökt få barn? Sen är det så jobbigt att folk fattar juh inte vad pco innerbär heller. Bara nej det är inget. Sluta tänka på det så går det. Hjmm. Visst det tror jag juh på.

  • valkyrie

    Nej det är juh inte det. Det är nåt man lever med varge dag men många förstår inte hur svårt det är att ha pco.

    Förstår det. Har ni gjort någon vidare utredning?

  • valkyrie

    Jag har blivigt utre med en massa gånger och har samma som du får inte hjälp förrens jag gått ner en massa. Min man har dom inte kollat än. Dom tyckte inte det behövdes än för sperma prov ska vara färskt sen om vi ska göra provrör. Så vi får se vad som händer när jag gått ner mer.

    Önskar alla i tråden god jul. Hoppas ni får en underbar dag

  • valkyrie
    littlemisstrouble skrev 2011-02-21 11:27:00 följande:
    nu är det väldigt länge sedan någon skrev i tråden. vart håller ni hus töser?

    nu börjar det närma sig för min del att det är op dax..inte jättemånga veckor kvar men vi får väl se vad testerna säger om det blir av eller inte.
    hej hej jag är här. har bara inte haft ork att skriva så mycket här inne,

    när har du din op?

    själv har jag gått ner ca 35 kg nu :D
  • valkyrie

    Okej håller tummarna för dej.

    Det har gått 4 månader nu. Så rätt normalt om jag fattat rätt. Det är jätte skönt att blivigt av med dessa kg.

Svar på tråden Vi med PCO som har eller ska göra GBP