• Uppviglare

    Åh! Underbara FL i all sin prakt.

    Här sitter en salig blandning av föräldrar och renodlade debattörer som alla slåss om att vara en del av FL- eliten.
    Den som är mest PK och tolerant vinner. Har du dessutom en sprojlans barnvagn, nyrakade armhålor, några hundra tusen riksdaler på sparkontot är du inte lika trashig som vem som helst.

     Man ska vara stark i sina åsikter, en konsekvent debattör (det är för guds skull förenat med livsfara att ändra åsikt och uppfattning om något), hålla övriga eliten om ryggen och schwunga näven mot dem som sticker upp och ut.

    Det diskuteras feminism, genus, aborter, religion och rasism och lite skit i en sektliknande stämning. 
    Eliten ger sig in i diskussioner och saboterar genom att posta en mängd skräp när två eller fler av dem snöar in på något totalt ovidkommande.

    Det är tur att det finns så många starka kvinnor på FL som utan tvekan skulle lämna sina män om de skrev ett sms till en annan tjej, var sur när han kom hem från arbetet, drack mjölk direkt ur förpackningen, gav er en hurvel eller gick ut på krogen. För ni vet ju att konflikter i vardagen inte existerar. Om man älskar varandra blir man aldrig osams.
    Är man menade för varandra har man aldrig åsikter som skiljer sig åt. Det är alltid riskfritt att lämna någon som slår, ett snedsteg går aldrig att förlåta och ni kan utveckla HIV om läpparna kommer i kontakt med en livsmedelskartong och krogen är för sinnesrubbade, vilsna själar som enbart söker ett billigt ligg.

    Vaknar ni aldrig upp ur er lilla bubbla och inser att världen är lite mer nyanserad än så?

    Det är bara en stilla undran...

  • Svar på tråden Åh! Underbara FL i all sin prakt.
  • Halkatla

    Det är väl inte alls den som är mest PK som vinner! Om alla verkligen hade dragit åt samma håll så som du vill ha det till, så hade ju debatterna inte kunnat bli så heta, eller hur? (Och till heta debatter räknar jag inte dem där TS kommer med ett korkat påstående och sedan får 300 identiska svar där alla säger åt henne att klippa sig och skaffa sig ett jobb)

    Men visst är FL vackert i all sin prakt! {#emotions_dlg.djavulsk}

  • Uppviglare

    Det jag syftade på var den så kallade eliten. Där har de sin egen tro, sin egen religion och politik ;) Den som sticker ut för mycket får knappast någon respekt. 

    Givetvis ska det vara heta debatter, men det verkar vara väldigt svårt för folk här att acceptera att alla inte har samma åsikt eller håller med till fullo. Det finns vissa dolda riktlinjer för vad som är okej att tycka och sätta ord på och de som vågar gå åt ett annat håll blir snabbt lynchade. 

  • Faile

    Själv är jag sjukt less på det eviga tjatet om PK. Så ts blev tyvärr ointressant rätt snabbt


    Sluta jiddra, börja trolla!
  • Plutteli

    Eh, vilka tillhör eliten egentligen? Tycker de som skriver mest här har vääääldigt blandade åsikter och att vara mest PK hör verkligen inte till en av dessa...

  • Uppviglare
    Plutteli skrev 2010-10-20 07:33:05 följande:
    Eh, vilka tillhör eliten egentligen? Tycker de som skriver mest här har vääääldigt blandade åsikter och att vara mest PK hör verkligen inte till en av dessa...
    De är självutnämna och återfinns ofta i de stökiga lite större trådarna. Sedan har vi den gruppen som desperat VILL tillhöra FL- eliten och dem ser man också i samma trådar då de gör tappra försök att skaffa sig respekt genom att upprepa någon annans kloka ord. De är alltså lite svagare och söker någon form av bekräftelse när de försöker vara duktiga.
  • Uppviglare
    Faile skrev 2010-10-20 07:27:21 följande:
    Själv är jag sjukt less på det eviga tjatet om PK. Så ts blev tyvärr ointressant rätt snabbt
    Ja, det är väldigt tröttsamt med de som försöker vara PK. Det är väldigt sällan någon är helt PK rakt igenom. I dem flesta fallen är det ett spel för galleriet.  
Svar på tråden Åh! Underbara FL i all sin prakt.