• pölsan

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Hej!

    Jag väntar på svar om mitt AMH-värde, det borde komma när de öppnar efter julstängdheten. Jag hade tänkt släppa tankarna på det hela nu under alla helger, men det går inte så bra. Jag har läst en del i tråden och om jag förstått rätt så behöver inte äggen vara sämre om man har lågt AMH. Det är mer att de är färre som är det stora besväret, stämmer det?  Kommer ni ihåg hur många folliklar ni hade innan stimuleringen?

    Ursäkta att jag hoppade in här, men jag önskar er alla lycka till vart ni än befinner er i processen!

  • pölsan

    Hej!

    Jag skrev ett inlägg här för några veckor sedan, tack för fina svar!

    Poussin - spännande med din greklandsvistelse. Imponerad av din kraft. Spännande att han inte tyckte att man borde ge doser högre än 225.

    Längtar74 och Linn73 - Spännande att ni är på g med FET! Vad skönt det måste kännas att inte behöva starta om från början.

    Millan75 - Hoppas väntetiden går någorlunda snabbt i alla fall.

    Uppmuntrande med mirakelhistoria från Fin4!

    Själv känner jag mig mest allmänt besviken. Fick svar på mitt AMH värde, det låg på 0,8. Vilket var väntat stod det i brevet. Vad jag hade när vi gjorde försöken 2009/2010 vet jag inte. Har nu sprutat i fem dagar, började med orgalutransprutan igår. Idag gjorde jag VUL och då såg men 4 folliklar på ca 10 mm. Tidigare försök har jag haft 9 och 10 ägg, och då har det ju ändå bara blivit ett embryo att sätta in och inget till frysen. Så jag känner mig inte så nöjd med resultatet. Likaså har de vuxit till sig snabbare vid tidigare försök. Läkaren skulle ringa efter lunch för att säga när vi ska göra nästa VUL och om vi ska ändra något i dosen. Läkaren tyckte också att det gärna hade kunnat få vara några blåsor till men att det var värt att gå vidare. Jag hade hoppats på mer än "värt att gå vidare".
    Behövde skriva av mig lite.

    Heja heja alla kämpar! pölsan 

  • pölsan

    Hej!

    Poussin - Tack för peppning! Jag sprutar 375ie med Fostimon. Ikväll tog jag pregnyl-injektionen, får verkligen hoppa spå mina fyra små. ÄP på fredag. Och det blir ICSI för oss. Det känns tryggt, tror de små stackrarna behöver all hjälp de kan få. Hur ser det ut för dig nu.

    Kattflickan - Har du haft fler äggblåsor tidigare? Tycker nio låter rätt bra!  Skönt för dig att komma igång snart.

    Sov gott alla! pölsan 

  • pölsan

    Poussin - Jag har inte alls någon riktig koll på alla sådana prover. Det mesta tror jag var ok sista gången. Vet att jag tidigare hade högt prolaktin och åt tabletter ett tag. Men nu var inte prolaktinet högt längre. Hormoner är märkliga. 

     Kattflickan - är det en risk för embryona att göra PGD? 

    Vi har inte manliga faktor, de gör nog icsi mest för säkerhets skull. De ringde från Linné nu på förmiddagen. Hade såklart hoppats på bättre resultat, men mina ägg är väl helt enkelt inget att hänga i julgranen. Av 8 ägg var tre omogna, två hade befruktats. Så de räknar i alla fall med återföring imorgon. Själv tycker jag två låter lite sårbart. Så jag hejar på de små embryona, hoppas de fortsätter att utvecklas som de ska. 

    Hoppas ni har en bra helg!  

  • pölsan

    Nu är jag ruvare  Känns skönt. Efter att ha rådslagit med maken så tackade vi ja till att få tillbaks två embryon. På Carl von Linné ger de en procentchanser på möjligheten att lyckas. Två av mina fem ägg blev befruktade, det en var rätt fint, 20% graviditetschans. Det andra var inte tillräckligt bra för att frysas. Så med båda så fick vi 27% chans till graviditet men en 14% till tvillingar. Är chansen mer än 14% för tvillingar så får man inte frågan om att få två tillbaks. Har aldrig ruvat på två små embryon, känns lite högtidligt. 

    Kattflickan - Jag läste i din presentation. Vad hemskt jobbigt med era aborter. Bra att möjligheten med pdg finns. Hoppas de får ut en bunt ägg så att ni kan hitta några fina embryon sen.

    Kram till er!

  • pölsan

    Tack för gratulationer Skulle det bli tvillingar skulle jag bli mest glad. Dubbel gullighetschock med två... Men det är ju en högre risk för komplikationer under graviditeten, så det skulle väl kännas läskigt. Men att vi skulle lyckas nog är ändå för bra för vara sant, så just nu är jag mest nöjd att vi kom till ET och fick en skaplig chans. TD borde bli den 15 februari. Jag frågade om en lägre äggstocksreserv tydde på ett tidigt klimakterium, och det var troligt sa han. Har någon av er också fått höta det?

    poussin - ett två tre, på det fjärde ska det ske, på det femte gäller det, på det sjätte smäller det. Räknas det
    Så spännande att det är dags snart! Ska hoppas på minst två fina ägg åt dig. Jag har lite svårt att hoppas för min egen del, där är jag mest negativ. Men att hoppas och tro på andras försök känns mycket lättare Skönt att provsvaren kom nu också.

    God natt, pölsan

     

  • pölsan

    Tack Linn

    Tråkigt att ni får vänta på grund av sjukdom. Men så trevligt att ni har ett fint embryo som väntar på er.

    Hoppas ni har en bra dag!

    Och tack för solskenshistorier

  • pölsan

    Välkomna ni nya  

    Grattis Kattflickan! Så spännande att ni är igång nu. Har du sprayat vid tidigare försök också? Jag har haft Fostimon mest, Menopur vid mitt första försök. För min del tror jag att bytet från långa till korta protokollet var det som gjorde skillnaden. Fostimon och Menopur är väldigt liknande preparat. Hoppas det funkar bra för dig.

    VId tidigare försök har jag haft progesteron Vagitorier, de har gett rätt mycket biverkningar som typ ömma bröst. Nu har jag Lutinus och känner ingenting. Får för mig att vagitorierna hade högre halt av progesteron. Någon som vet. På Lutinus finns däremot en bipacksedel som inte vagitorierna hade, så det var ju bra i alla fall. Ruvardag sju nu.

    Poussin - Hoppas verkligen du återkommer med detaljer om din behandling under graviditet

    Trevlig helgHjärta 

  • pölsan

    Tack för tummarna, de värmer gott här i vinterkylan!

    Längtar74 - spännande att ni ska resa strax. Hoppas allt går bra. Det där med att hoppas är ju inte alltid så bara.

    Drömde att jag plussade inatt. Skulle helst slippa sådana drömmar. Annars är väl mina bröst ömma snart för att jag klämmer så mycket på dem.

    Kramar till erHjärta 

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH