• Linn73

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Jag och min man fick avbryta första vårt IVF-försök (långa metoden med Synarela och Gonal F, högsta dosen) eftersom det endast bildades en fullmogen follikel. Tester visade att mitt AMH-värde endast låg på ynka 0,4. Känner mig helt knäckt och har svårt att acceptera situationen. Konstigt nog har jag haft regelbunden mens varje månad och dessutom ägglossning (teststickorna visar det i alla fall).

    Ska träffa läkaren i morgon för att diskutera hur vi ska gå vidare och jag är livrädd att han inte vill ge oss en chans till med IVF.

    Skulle uppskatta om ni som lyckats bli gravida trots lågt AMH ville dela med er av era framgångshistorier! Är också intresserad av att höra hur det går för alla andra som är i samma situation som jag. Har ni övergett IVF för att gå över till äggdonation? Kämpar ni på med IVF? Har någon bildat tillräckligt med ägg för ET?

    Kramar till alla ni som kämpar därute!

     

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-13 13:19
    Ett nytt AMH-prov i juni 2011 visar att mitt värde har stigit från 0,41 till 0,84. Jag fattar ingenting! Men det enda som räknas i slutändan är ju hur pass bra jag svarar på hormonstimuleringen.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-22 19:54
    Jag skriver den här uppdateringen drygt två år och sex månader efter att jag startade den här tråden. Det kändes under en lång tid som att jag aldrig skulle få berätta min egen solskenshistoria. Men nu får jag äntligen göra det!! Den 17 april 2013 fick jag för första gången se ett starkt plus på stickan. Det tog åtta IVF, ett FET och slutligen en äggdonation innan vi lyckades. Är så innerligt tacksam att vi har fått den här möjligheten. Till alla er andra med lågt AMH - ge aldrig upp hoppet! Den här tråden är full av exempel på att det kan gå ändå - oavsett om det är med dina egna eller donerade ägg.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-12-15 16:37
    Så kom äntligen dagen som jag och min man har väntat på i fem år - vår efterlängtade son föds! Han kom flera veckor för tidigt men visade sig ändå vara en pigg och stark liten krabat.

    Mina tankar går också till er som fortfarande kämpar. Jag hoppas att ni på ett eller annat sätt också får uppleva samma glädje som jag fått göra. Styrkekram till er och ge aldrig upp hoppet!

  • Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH
  • Anemon

    Hej alla,
    har de senaste månaderna inte varit så aktiv men följt er på håll. Efter en misslyckad tining där Pingu inte klarade sig och en del andra motgångar så tog det lite tid att ladda om. Den här tråden går att hitta så mycket kraft i, alla ni starka och modiga tjejer som går vidare och fortsätter kämpa på olika sätt efter tuffa besked.
    Har sett att några är i startgroparna igen. Även jag är igång med vårt sista landstingsförsök. Bytt metod nu till långa så jag är spänd på hur det ska gå. Sprayar för fullt och planeras börja med sprutor nästa vecka. Ska se om jag lyckas uppdatera listan nu.....
    Många kramar!

  • Anemon

    Väntar på nytt försök: Sunshine123, (33 ar),  AMH 0,48 , FSH 10,8.  Vantar pa att borja behandling nagon gang i augusti. Castor (36   år i april), amh 0,1 fsh 13, lh 5,2. Avbrutet försök 23 maj 2011 p.g.a   "flare-up" effekt, dvs östrogen-chock pga sprayen som resulterade i  två  cystor och förhindrande menopuren att fungera. Sprayar: Linn73 (38 år), Tidigare AMH 0,41, nytt prov juni -11 visade AMH 0,84. Planerat ÄP mitten av sept om allt går vägen. Poussin (33 år), AMH 0,35. IVF nr 4. Spraystart 14/8, planerat ÄP v 37.. Anemon (38 år), AMH 0,47 Spraystart 2/8 Sprutar: Planerat ÄP/ET/FET: Ruvar: LycklligtLottad 1982, 29 år AMH 0,1, FSH 60 Gör äggdonation. ET 15/8, TD 29/8 Gravida: Malbert, AMH 0,55 Ankaja, AMH 0,2, IVF 1, BF 18/12 DobbieDoo, AMH 0,41 Sötmaggan, AMH 0,33, 37 år Albatross74, AMH 0.27, IVF 1: feb 2011. Sprutstart 8/5 ÄD-kö: Småsteg, AMH 0,49, 1 makeinsem, 1 IVF utan resultat, rek ÄD   längtar74, (37 år), AMH

  • Jegs
    Ska se om jag får till det... 

    Väntar på nytt försök: Sunshine123, (33 ar),  AMH 0,48 , FSH 10,8.  Vantar pa att borja behandling nagon gang i augusti. Castor (36 år), amh 0,1 fsh 13, lh 5,2. Avbrutet försök 23 maj 2011 p.g.a   "flare-up" effekt, dvs östrogen-chock pga sprayen som resulterade i  två  cystor och förhindrande menopuren att fungera.

    Sprayar:


    Linn73 (38 år), Tidigare AMH 0,41, nytt prov juni -11 visade AMH 0,84. Planerat ÄP mitten av sept om allt går vägen. Poussin (33 år), AMH 0,35. IVF nr 4. Spraystart 14/8, planerat ÄP v 37.. Anemon (38 år), AMH 0,47 Spraystart 2/8

    Sprutar:
     


    Planerat ÄP/ET/FET:
    Anemon (38 år), AMH 0,467, FET om Pingu klarar tining, UL 11/5 för närmare besked

    Ruvar:


    LycklligtLottad 1982, 29 år AMH 0,1, FSH 60 Gör äggdonation. ET 15/8, TD 29/8

    Gravida:


    Malbert, AMH 0,55 Ankaja, AMH 0,2, IVF 1, BF 18/12 DobbieDoo, AMH 0,41 Sötmaggan, AMH 0,33, 37 år Albatross74 AMH 0.27, IVF 1: feb 2011. Sprutstart 8/5

    ÄD-kö:


    Småsteg, 


    AMH 0,49, 1 makeinsem, 1 IVF utan resultat, rek ÄD   Längtar74, (37 år), AMH <1 först men 1,2 okt 2010! FSH 11,6. 3 IVF utan ägg. Planerar ÄD i Spanien Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06 dec 2010, 0,1 april 2011!. Avbruten IVF behandling 6/5. Kör både ÄD och Adoption nu iaf..

    Adoptionskö:


    Nelle (37 år) AMH 0,3: Står i kö till adoptionsorganisationer och ska gå föräldrautbildning i höst. Inte utredd ännu.    Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06 dec 2010, 0,1 april 2011!. Avbruten IVF behandling 6/5. Kör både ÄD och Adoption nu iaf.. Övrigt:
    Linköping68, AMH 0,69. 1 st IVF utan plus. Hemmaförsök just nu. pp08, plus på IVF5 men missfall v.6; avvaktar lite just nu.
  • Jegs

    Nja, familjelivsvärden kanske måste rycka in igen...???

    Vi har iaf köp radhus dag, så nu har jag/vi både försäljning av nuvarande lägenhet och planering av nytt boende att fokusera på... Känns spännande! :) 

    Kram till er alla!

    // Jegs 

  • längtar74

    Grattis till husköpet Jegs!

    Jag vet att ni förstår mig: en av mina allra bästa vänner berättade precis att hon är gravid. Jag tror aldrig att jag känt mig så ensam och övergiven som just nu. Jag är så glad för hennes skull, och samtidigt sorgsnare än någonsin för min egen. Vi har ju tid bokad i Spanien för första ÄD-steg i slutet av september. Det enda jag känner just nu är en stor rädsla. Om det här inte fungerar - vad gör jag då? Oddsen för att det ska funka direkt är såklart små, men just nu är jag bara så trött på att aldrig få komma med i den där jävla klubben.

    Sådär - nu känns det lite bättre. Back to work!

  • småsteg

    Grattis till radhuset Jegs! Jag förstår att det är tungt Längtar47! Jag känner samma sak inför alla i bekantskapskretsen som får barn... Jag har i alla fall bokat tid på vårdcentral för att kolla upp det här med hypotyreos. Jag läste här (minns ej vem som skrev inlägget) och har läst på internet att det kan påverka. Inte för att jag tror att jag har det, men alla trådar är ju värda att följa upp. Dessutom stämmer många av symtomen in på mig och min mamma har det, så det kan vara intressant att kolla i alla fall. Håller tummarna för att det ska gå bra för er som påbörjat ny behandling nu!

    Kram!

         

  • albatross74

    Hej allihop,

    Jag har inte heller kunnat följa att som hänt då jag varit bortrest. Förstår att det är mycket som har hänt. Jag är ledsen för er som det inte gått vägen för. Men som en annan insändare skrev så får man intrycket att ni är starka tjejer för trots motgångar tycker jag att ni är bra på att hitta nya möjligheter och fokusera på dem. Lycka lycka till i fortsättningen.

    Kul också att höra att det är flera som börjar nya försök, spännande. Håller tummarna för att det ska gå bra. :)

    Det har sakta börjat gå upp för mig att jag är gravid, även om det känns overkligt. Det har visserligen bara gått tolv veckor, så det är lång tid kvar. Men jag trodde liksom inte att det skulle funka för oss. Redan efter första försöket började läkaren tala om ÄD, pga att de tyckte att oddsen att lyckas var så låga, så därför känns det extra otroligt att det iallafall hittils har gått bra. Till veckan ska jag göra KUB test, får se vad det visar.

    Lycka till, massa tumhållningar och pepp!!!!

  • Sunshine123

    Hej alla underbara tjejer,

    Har inte varit har pa valdigt lange, har varit mkt stressad pa grund av paborjad behandling och kan bara halla med  att det tar valdigt mkt pa forhallandet tyvarr, sa det har varit ganska jobbigt senaste manaden, men sant ar livet, om man klarar sig som par genom IVF behandlig, so klarar man nog det mesta tror jag.

    Jag borjade min behandlig sista vecka i juli sprutade Synarel och sedan borjade med Gonal F 300iu till att borja med som sedan hojdes till 375iu efter 6 dagar. Hade AP i forigar och blev overlycklig over 6 agg som dessutom har alla blivit befruktade!!! Kanner mig helt overlycklig, forvandtade faktiskt inte det. Ska ga till kliniken imorgon bitti for eventuell ET eller sa blir det pa sondag beroende pa  embryoutvecklingen, sa jag haller tummarna.

    Albators74 - Underbart att hora att allting gar bra for digGladAnemon - Det gar inte att uppdatera listan med Ipad tyvarr, har forsokt......lycka till med din behandling

    Poussin - Haller tummarna for dig ocksa

    Langtar74- Lycka till i Spanien, har hort valdigt mkt bra om deras klinker, det ar manga som aker dit for AD

    Manga lyckoonskningar till alla andra harGlad

    Kramar fran London

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH