Inlägg från: Anonym (Fundersam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fundersam)

    Telefonsex med okänd = otrohet?

    Om man har telefonsex med någon för en själv okänd person, fast man själv är gift eller sambo, är man otrogen mot sin partner då?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Telefonsex med okänd = otrohet?
  • Anonym (Fundersam)

    Det är det jag är nyfiken på, hur män och kvinnor ser på otrohet utan fysisk kontakt.

  • Anonym (Fundersam)

    Inga fler killar som vill svara?

  • Anonym (Fundersam)

    Om man onanerar till film på bara en person, är det otrohet då. Film man typ hittar på youporn, alltså.

  • Anonym (Fundersam)

    Jag tror att de flesta efter ett tag drabbas av någon form av känsla för någon annan än sin partner och det är inte mycket att göra åt.

  • Anonym (Fundersam)
    Tazzme skrev 2010-11-16 14:48:42 följande:
    En fråga till ts:

    Med "telefonsex", menar du då att man ringer till en sexlinje och lyssnr på en betald arbetare som berättar snuskiga historier? Eller menar du sånt som man typ kan göra med sin egen partner då h*n är på arbetsresa, typ "jag tar av mig min tröja, vad gör du..."

    Att ringa en snuskilinje ochi princip lyssna på en "saga" tycker inte jag är otrohet, även om det inte känns OK för mig. Men att ringa upp en annan person och, tja.... ha en sexuell relation över telefonen, det är otrohet. Det var också det jag menade i mitt förra inlägg:
    Det jag personligen tänkte på när jag skrev frågan var att ha telefonsex med någon som man hittat typ här på fl men aldrig träffat i verkligheten och aldrig haft några planer på att göra det heller.
  • Anonym (Fundersam)
    Tazzme skrev 2010-11-16 15:19:19 följande:
    Ok, då räknar jag det till en personlig, sexuell direktkontakt = otrohet i mina ögon.
    Hade det varit "mindre" otrohet om det handlat om att ringa till någon sexlinje?
  • Anonym (Fundersam)
    Anonym (äsch) skrev 2010-11-16 15:59:15 följande:
    Varför måste det kallas något annat än det är, dvs man har telefonsex med annan person än partnern? Vad spelar det för roll om man kallar det otrohet eller inte? Partnern har väl rätt att tycka vad h*n vill om det, det är väl ingen plikt att vare sig gilla eller ogilla?
    Jag skulle inte gilla att min man gjorde sånt, han skulle vara patetisk i mina ögon. Iaf om det var något han gjorde mer än nån enstaka gång. Däremot känner jag inget behov alls av att definiera det som otrohet eller inte. Som om: hmmm, det är otrohet, SVIN!!!! Eller: hmmm, det är ju inte riktigt otrohet så då måste jag väl gilla det, då.

    Så vilket är syftet med frågan?
    Syftet var att se hur olika män och kvinnor ser på otrohet. Kanske blir svaren lite missvisande eftersom det mest är kvinnor som figuerar här på familjeliv.
  • Anonym (Fundersam)

    Fast jag har ju iofs fått ganska tydliga svar. Hälften av männen som röstat anser det vara otrohet, hälften inte. Hos kvinnorna är det betydligt större andel som anser att det är otrohet än vice versa.

Svar på tråden Telefonsex med okänd = otrohet?