Inlägg från: Karamellen77 |Visa alla inlägg
  • Karamellen77

    Telefonsex med okänd = otrohet?

    Telesex, varför är det en het potatis? Att känna blodet och värmen rusa ner mot ljumskarna är inte bara otroligt skönt, det är hälsosamt och vi lever längre. Oxitycinet får fart i kroppen och ni vet ju hur glad man blir. 

    Jag har jobbat med telesex i många år, pratat på linjen med många kvinnor och män. Tröstat många som kanske ringde in utan att tänka sex utan bara ville prata med någon. Ja det finns dom som aldrig hamnar på en pub på en fredagskväll med vänner. En kille jag numer är kompis med sedan några år tillbaka sitter i rullstol och kommer inte ut så ofta. Han är så go. Vi pratar mycket kring sex men också om våra liv. 

    Ingen sextelefonist dejtar eller träffar en kille från en direktsnacklinje (one2one) som alltid har en sextelefonist som svarar och man pratar direkt.

    Eller en linje som Phone Cafe som har som en slags karusell där vanliga tjejer och killar lyssnar på varandras presentationer, skickar meddelande och alla meddelanden försvinner när man lägger på. Jag har jobbat på båda typerna av linjer.

    Kan det vara så här att om man inte vill att ens partner ska prata med andra om sexfantasier så handlar det om osäkerhet att man inte har en "nära" relation?
    Man litar inte på sin partner helt enkelt.

    Jag önskar att alla hade nära till skratt om saken och framför allt kände att telesex egenterligen kan vara som en bättre sexleksak och stimulera ens eget sexliv och i bästa fall så smittar det av sig på en partner. 
    Många av oss tjejer läst 50 nyanser av Grey. Den boken sålde ju i 50 milj ex, mer än Harry Potter och det är ju vi tjejer som läser just dne typen av böcker. Sen fick killarna ligga.

Svar på tråden Telefonsex med okänd = otrohet?