• Sola

    Äntligen är det våran tur =) BF Juli----->

    Hej

    {#emotions_dlg.flower} Gravida genom IVF
    {#emotions_dlg.flower} Som vill följas på vägen mot BF
    {#emotions_dlg.flower} Här kan vi  som vill dela glädje, funderingar, oro, lycka mm

  • Svar på tråden Äntligen är det våran tur =) BF Juli----->
  • Villbli3
    liten12 skrev 2011-07-01 13:14:46 följande:
    Hej! :)
    Hur går det för er alla? Nån som har några känningar om förlossning eller tom fått barn redan?
    Här går det trögt tycker jag, 4 veckor kvar nu.. Var hos bm nu på förmiddan och tydligen har huvet fixerat  sig iaf och det är ju bra.
    Längtar nåt otroligt nu efter lill-tjejen!! Puh, hur ska man stå ut de närmaste veckorna?? :)
    Hej Hej! Här händer det absolut ingenting! Känner inget ovanligt...vill jue känna
    nånting, möjligtvis att det spänner lite ibland. Är i v 37 nu el 36+2, så det
    kanske är lite tidigt =) Men vill att den ska titta ut NU! Att man kan längta så mycket
    efter nån man aldrig träffat!
    Sist var huvudet ruckbart inte fixerat ännu, men det känns som om den borrar ner sig..
    ilar lite o ont i ljumskarna =) 
  • saramariasofia

    Hej


    Är i v34+3 och bebisen har lagt sig med huvudet neråt men är inte helt fixerat ännu. Känner dock att det trycker mer och mer i bäckenbotten och ilar i ljumskarna. Jag har fått flyningar med lite blod i men livmodelhalskanalen var helt sluten när de kollade för ngn dag sedan. barnmorskan sa att det kunde vara slemproppen som löstes upp eller bara blödning från livmodertappen som börjar mjukna upp. Jag undrar jag om bebisen stannar där i magen hela 5 veckor till. Känns som att den kommer för tidigt men man kan ju aldrig vet. har i alla fall börjat förbereda här hemma och väskan är snart packad.


    Vad härligt det skall bli när bebisarna börjar komma ut.


    Hoppas ni har det bra alla.


    Kram.

  • Millionlover

    Här går tiden vääääldigt långsamt tycker jag. Är i v. 37, så fyra veckor kvar nu. Vill ju som sagt inget hellre än att lillan ska komma ut nuuu! :) Har lite sammandragningar om kvällarna ibland, fast inte så mycket. Känner även lite mer "tryck" nedåt nu tycker jag och ilningar som ni beskriver, men annars är allt som vanligt. Man väntar och väntar och väntar!
    Jaaa, det ska bli så mysigt när våra små börjar titta ut. Undra vem som får först? Spännande!


    Trevlig helg på er! :)

  • Vårblomman7

    Hej allihopa! V 39+6 och känner ingenting. Eftersom jag är omföderska har den lille envisats med att inte fixera sig. Ligger ibland med huvudet neråt och ibland tvärsöver. Är så himla rädd för att det skall ligga risk i kejsarsnitt när vi väl måste åka in. Känner ni andra sammandragningar varje dag?

  • saramariasofia

    Hej!
    V 35+1. var och mätte bebisen för ngn dag sedan, allt såg bra ut. Uppskattad vikt var 2680g och det var näst intill på pricken vad de beräknas väga nu.
    Sammandragningarna går i perioder. Vissa dagar har jag mycket sammandragningar och vissa dagar bara enstaka. Känner att jag börjar svullna lite mer nu. Händerna är svullna på morgonen när jag vaknar och fötterna brukar vara lite svullna på kvällen. Har gått upp ca 14 kg.
    Bebisen har legat med huvudet neråt sedan vecka 32 men är inte helt fixerad ännu. Snurrar på sig lite och ligger med ryggen på höger sida ibland och på vänster ibland.  
    Har börjat förbereda Väskan nu. och de allra första bebiskläderna är fixade. Jag är så sugen på att hämta vagnen men hade inte tänkt att göra det förrän allt är färdigt. Hur har ni gjort?
    Jag längtar så efter att få träffa den lill* nu. Tänk att jag äntligen skall få bli mamma. jag vågar knappt tro det riktigt. Känner mig lugn inför förlossningen men är livrädd för att något skall hända lilla bebisen.
    Kram på er alla!   

  • Millionlover

    Hej alla! Hur går det för er? Någon som fått sin efterlängtade bebis nu kanske? :)

    Jag går in i v. 39 idag. Har lite värk långt ner i magen då och då och även en del sammandragningar främst på kvällarna.
    Har förberett en bb-väska och även fixat det mesta som behövs till bebisen. Har ju kvar säng, skötbord, bebiskläder och vagn sen dottern.
    För min del får gärna bebisen titta ut NU! ;) Längtar såååå! :)

  • saramariasofia

    Hej!
    Hur har ni det? Väntar spännt på att den första bebisen skall titta fram.

    Jag går in i v 38 idag. Jag har en hel del sammandragningar på kvällen och börjar även känna av lite molande värk nertill i magen. Magen är väldigt stor nu och i vägen en hel del. Jag älskar det!  Vi har fixat det mesta till bebisen nu. Har även förberett BB väskan. Jag längtar så innerligt efter bebisen. har verkligen svårt att tänka på något annat än den lilla krabaten. Det skall bli så mysigt.
    Många kramar till er alla! 

       

  • Pacolina

    Hej ! Nu har jag inte skrivit här på väldigt länge men nu har jag ( vi) fått vår efterlängtade lilla prins. Han kom i lördags kl 19.05, vägde 4175g och var 52 cm lång och har hela huvudet fullt med hår
    Vattnet gick ca 10 på morgonen och värkarna satte igång ca en halvtimme efter det. Efter ett intensivt värkarbete och ett krystande jag inte trodde var möjligt kom han till världen frisk och kry kl 19.05. Vi stannade kvar på BB tills igår och är nu hemma. Han är jättesnäll och skriker knappt. Oroväckande tyst nästan :-P Men han ligger och filosoferar mycket och äter ersättning då han inte riktigt kommit på hur man ska suga på bröstet än.

  • saramariasofia

    Grattis Pacolina!!! Underbart att allt gick bra!
    Åh vad jag längtar efter min bebis!

  • Millionlover

    GRATTIS Pacolina!!! Vad underbart att äntligen få träffa sitt underverk! :)

    Idag har jag exakt 1 vecka kvar till BF. Dottern föddes två dagar innan så jag hoppas innerligt att jag slipper gå över denna gången med. Längtar ju sååå nu! :)

    Hur går det för er andra? Har ni några känningar?

Svar på tråden Äntligen är det våran tur =) BF Juli----->