Inlägg från: IreneA |Visa alla inlägg
  • IreneA

    Ensamstående tvilllingföräldrar.

    Jodå ensam med mina två sen 10 år pappan träffar dem varannan månad och då inte över natt eller så. Har aldrig haft stöd från någon, vist tufft som .....många gånger men fått min lön för mödan då de bryr sig om mig trotts de är i tonåren, bra betyg och sköter skolan! Hoppas du finner styrka för kam bara erkänna att jag haft perioder då man inte trodde att det skulle gå, kolik, dålig sömn oro och allt annat men det går.

  • IreneA

    Dohgon. Vist känns det som vi gick i sär pga barnen ibland. Men om jag tänker efter lite till så fanns det mycket mer än så. Jag var super glad att få två barn samtidigt, vad han kände går inte att säga men överlycklig tror jag inte. Klart att allt förändrades när två barn kom efter tio år ensamma utan barn.
    När mina var små så var de alltid tillsammans, inte isär ena hos pappa och andra hos mig ( de få gånger han tog dem )
    Tror att det hade varit bra då man inte får tid för bara ett barn på annat sätt. Snälla du tänk inte tanken att du inte klarar av tvillingarna själv, tänk om din partner ska iväg någon gång över natten eller fler dagar. Klart man klarar det, så länge tanken finns att det går.

Svar på tråden Ensamstående tvilllingföräldrar.