Inlägg från: Rundown |Visa alla inlägg
  • Rundown

    Finns tomtar/vättar?

    Kimona skrev 2011-03-23 09:00:58 följande:
    iaf när det gäller tomtar/vättar så finns det inget som får mig att tvivla eftersom såpass nära släktingar sett dom. Vi är en väldigt "övernaturlig" familj. Vi har öppna sinnen för det.

    Mormor såg en hustomte när hon var liten. Jag har för mig att hon hade sett honom gå in i bondgården. Grå kläder och luva med en lykta i handen.

    Detta hade hon inte berättat för mamma innan mamma sett sin!

    Hon var påväg hem efter att hon varit hos en kompis och då såg hon ett sken mellan träden. När hon gick förbi skenet såg hon en liten vätte stå där men en lykta, även han i sådana kläder.
    Jag har ett ännu öppnare sinne och i egenskap av det är jag öppen för att folk kan se fel, missta sig, minnas fel eller helt enkelt hitta på saker.

    Tror du på andra berättelser där folk är enormt säkra på sin sak med? Gud, Allah, Brahma? Zombies? Alien abductions? Om inte... vad skiljer dessa vittnesmål från de du litar på? Du anser antagligen att du kan lita på din familj, men objektivt sett, är din familj mera pålitlig än någon annan?
  • Rundown
    Kimona skrev 2011-03-26 00:25:56 följande:
    De beskrev samma figur till utséendet utan att veta att den andre sett den, sen ser jag ingen anledning för dem att ljuga heller.
    Jag tror på utomjordingar och spöken också så det så
    Finns det något som folk vittnar om att de har sett eller varit med om som du inte tror på?
  • Rundown
    MammaG skrev 2011-03-26 15:20:50 följande:
    Ja, på båda frågorna i ts. Ger mig dock inte in i diskussionen mer än så. Trött på alla som inbillar sig att allt har en vetenskaplig förklaring, och de finns säkert i denna tråd också
    Har du inte möjlighet att berätta varför du tror så för oss som faktiskt är intresserade?

    I övrigt anser jag att CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE håller ett bra resonemang, mer sådant!
Svar på tråden Finns tomtar/vättar?