• kornett

    35+ och gravid efter IVF, bf sensommar, höst 2011

    Hänger gärna på här Skrattande!

    Jag är 35 år och är nu gravid i v 7 efter FET på RMC i Linköping. Gjorde IVF i våras som lyckades men slutade i missfall tyvärr.Rynkar på näsan Den här gången är jag försiktig optimist, vågar liksom inte tro på det än. Lyckas inte heller hålla mig cool utan är väldigt försiktig. Ska på VUL 10/1 sen kan man förhoppningsvis ringa MVC.

    Mår annars helt ok, illamående och trötthet. Sover också dåligt, men de t får man leva med.:)

    Har ni lyckats räknat ut BF än? Vi får nog vänta tills efter ultraljudet.

    Lycka till idag Grönagrisen och alla ni andra plussare!

  • kornett

    Miss Star: Vi gjorde FET i stimulerad cykel. Har ingen aning om hur man räknar ut BF då. Har PCO vilket gör att jag sällan eller inte alls har ÄL. Men man får väl ge sig till tåls till 10/1.

  • kornett

    AlvaMari: Tack! Jag tror att jag gjorde rätt? FET gjorde jag 2/12 så jag skrev 30/11. Då fick jag BF 22/8! Vilken underlig men underbar känsla!

    Miss Star: Jag känner en liknande hungerskänsla men jag försöker tänka bort det och dricka mycket vatten emellanåt.

    Har ni berättat för familjen och era vänner än? Vi har inte gjort det än. Fick missfall i v 8 i våras så nu vill vi vänta till v 12 med att berätta men det är klart att vi vill berätta för allt och alla! Glad

  • kornett

    Grattis Grönagrisen! Vilken underbar nyhet att börja det nya året med!!


    Tea71: Tack så mycket för länken!Det ska bli spännande att jämföra med vad VUL menar är vårt BF.  När har ni och alla andra  BF?

    Gott nytt år allihopa!!Skål Ikväll blir det cider för min del men det är lika gott det!

  • kornett

    Det här med maten är inga större problem men en sak har förändrats och det är mitt godissug. Det är borta av någon anledning! Trodde jag skulle ha större problem med smaker och så men det går bra!

    Sedan det här med att må illa eller inte må illa och gör mig nervös, Jag mår mer illa den  här gången än i våras då jag fick MF. Hoppas det är ett gott tecken i alla fall. Man ska nog försöka att slappna av och inte oroa sig men det är inte så lätt. Har ni några tips så att man inte känner sig så orolig? Vad gör ni?

  • kornett

    Miss Star: Tack!!Glad Man behöver få höra sådana goda råd ibland! Gravtest tar jag ett i veckan för att försäkra mig om att det är något därinne, borde nog vara stolt över att det fortfarande visar plus! Det är ju, trots all oro, ett mirakel att det som sker sker. Ska försöka slappna av idag och bara vara! En vecka kvar tills jag vet!

  • kornett
    Miss Cph skrev 2011-01-03 19:46:29 följande:
    Kornett, jag väljer att tänka på annat när jag får negativa tankar. Glad Orkar inte gå och oroa mig hela tiden för jag kan ändå inte göra något åt det nu.  Det kommer att bli låånga 8 månader om man gör det. Glad
    Det är så sant. Man får göra andra saker med för att inte grubbla hela tiden. Jag hade tänkt börja träna så smått igen, har varit försiktig med det sedan FET. Det är bra terapi det!

    Hoppas du och alla ni andra mår bra!
  • kornett

    Miss Star: Vad tränar du? Jag gick i höstas på gym och en del step-up och skivstångspass. Vågar man göra detta nu tror du? Jag vill ju så gärna få igång kondisen igen men man är ju försiktig med vad man gör. Träningen är ju som en terapi, som gör att man får annat att tänka på en stund. Dessutom blir man ju starkareGlad! Förra gången jag var gravid sa BM att det inte var någon fara att träna men sen läser man olika på nätet om träning och graviditet. Men jag känner att jag måste börja någon gång i alla fall.

  • kornett

    Känns skönt at veta att det är fler som säger att det bara är att köra på! Då börjar det nya livet på måndag igenSkrattande

  • kornett
    Grönagrisen skrev 2011-01-08 15:07:43 följande:
    Ja, det ska bli spännande i övermorgon! Har ont i magen idag, men det är säkert normalt.
    Delar din nervositet, Grönagrisen. Ska på mitt första VUL 10/1. Drömmer om det varje natt nu och har haft försökt att hitta på saker att göra så att jag slipper tänka på det. Nu håller vi tummarna för att allt går bra!

    Xperia: Styrkekramar till dig! Hoppas det lyckas nu!
  • kornett

    Xperia: Ett stort lycka till!

    Gröna grisen: Ja, det ska vi! Hoppas hoppas på att få se hjärtat slå!

Svar på tråden 35+ och gravid efter IVF, bf sensommar, höst 2011